Tine Poklar forlater Elverum til sommeren – Elverum

Tine Poklar forlater Elverum til sommeren

Etter tre fantastiske sesonger med Elverum-drakt, har vår slovenske stjerne Tine Poklar bestemt seg for at tiden er inne for nye eventyr. Denne sesongen blir dermed Poklar sin siste i norsk eliteserie.

– Det er trist, men riktig for meg å gå videre nå, sier Poklar til landets beste håndballavis, Østlendingen.

Poklar har kanskje vært eliteseriens beste spiller de tre sesongene han har vært i Elverum, men sjelden stjålet de største overskriftene.

– Tine har nok fått litt mindre kred enn han fortjener fordi han aldri setter seg selv i fokus. Det er klubben og laget først hele tiden for ham. Håndballfaglig er han jo en ekstremt dyktig forsvarsspiller, samt at han angprespmessig er litt annerledes som venstreback. Jeg personlig har veldig sansen for hans spilleforståelse, sier hovedtrener Michael Apelgren til lokalavisen vår.

Poklar har ikke bestemt seg for hvor veien går videre. 28-åringen har flere tilbud fra ulike land, og skal bruke tiden godt på å finne ut hvor neste kapittel i sin karriere skal skrives.

For Elverum Håndball sin del jobbes det nå hardt for å finne Poklar sin erstatter.

– Det er veldig vanskelig men man må jobbe for å finne en god spiller, ikke lete etter en som er akkurat lik. Nå handler det om å finne en ny spiller som man skal bruke for den personens kvaliteter. Så skal vi også huske på at vi allerede har Simen Holand Pettersen, som er i sterk utvikling – og også skal være med på å dekke hullet etter Tine, forteller Apelgren.

I slutten av sesongen skal vi gi dere mer stoff om vår herlige slovener. Men først skal vi sammen sørge for at Poklar kan være med å ta «trippelen» før han drar videre! 

#sammenforelverum