Dansk ekspert imponert over Elverum – Elverum

Dansk ekspert imponert over Elverum

Nyegaard positivt-overrasket over Elverum-signering!

Bent Nyegaard er en av de mest kjente håndballprofilene i Danmark. Han er imponert over at Elverum har klart å signere Sebastian Henneberg.

– Vi dansker synes jo alltid det er merkelig at en av våre går til norsk håndball. Men Elverum har et godt rykte i Danmark og driver håndballklubb på en meget god måte. Det som overrasker og imponerer meg mest er at Elverum har klart å signere han foran nesen på flere danske klubber, sier Nyegaard.

I januar er Nygaard ekspert for dansk TV2 under håndball-VM. Elverum håndball gikk en prat med legenden under semifinalene i Hamburg.

– Henneberg er en fantastisk spiller. Men han har slitt litt med skader, og jeg tror nøkkelen ligger der. Hvis han er skadefri så vil han tilføre norsk liga mye, og kan fort bli aktuell for den danske bruttotroppen, skryter Nyegaard.

– Han er god både fremover og bakover. Han har et fantastisk skuddrepertoar samtidig som han er sterk i duellspillet. Elverum har signert en meget god spiller! Det eneste jeg kan sette fingeren på er at han må bli litt tøffere i trynet, og kreve sin plass på banen. Utvikler han det og holder seg skadefri så blir han ikke lenge i Norge, spår den danske eksperten.

Vi takker Nyegaard for at han tok seg tid til Elverum håndball i et hektisk VM-program.