Slår knockout i styrketestene! – Elverum

Slår knockout i styrketestene!

De er sterke som bjørner, klare for å ta fatt på andre del av sesongen!

Elverumsgutta trener hardere og hardere og det viser seg også resultatmessig for råsterke håndballspillere. Resultatene blir bedre og bedre, sammen pusher gutta hverandre til nye mål både på og utenfor banen. Det er mye av grunnen til at norges beste lag kommer fra Elverum.

For time for time legges ned i kampen om å bli de beste, hver eneste dag. Enten det er taktikktrening med videoanalyse, forsvarstrening, angrepstrening, løping eller styrketrening. Mentaliteten hos gutta er sterk og resultatene fra januartestingen viser at gutta fortsetter å bli bedre og bedre dag for dag.

Når du møter store sterke spillere ute i Europa må du ha styrke til å stå imot, og hjerne til å tenke lurt. Her ligger mye av grunnen til at Elverum kunne ta 13 poeng i Champions League i høst, at det ikke holdt til avansement er rett og slett utrolig.

Sterkest i troppen er fortsatt Håkon Ekren, tangert av Endre Langaas. Må tro om noen snart har planer om å sette Elverumsgutten og Langaas et par hakk ned på pallen neste gang?

Nå står nye tak for tur så fort landslagspausen og VM er over for de norske Håndballgutta braker det igang igjen for den norske Eliteserien, og for Elverum er det ingen ringere enn ØIF Arendal som er mostander på bortebane i årets første tellende kamp!

Da er det godt å vite at Elverumstroppen er sterkere enn noen gang tidligere. Bare sjekk her!

TOPP 3

Benk:
Håkon Ekren, 140 kilo
Endre Langaas, 140 kilo
Tine Poklar, 130 kilo

Knebøy:
Håkon Ekren, 180 kilo
Endre Langaas, 180 kilo
Thrainn Orri Jonsson, 160 kilo
Tine Poklar, 160 kilo
Audun Breen Røragen, 155 kilo.

Jonas Burud, 150 kilo
Kristian Ørsted, 150 kilo

Maks O2:
Jonas Burud, 62,7
Didrik Linderud, 62,5
Alexander Westby, 61,7

Frivending:
Endre Langaas, 135 kilo
Håkon Ekren, 110 kilo
Emil Kheri Imsgard, 110 kilo

Chins (repetisjoner):
Stian Mogen 26
Håkon Ekren, 20
Lukas Sandell, 18

Brutalbenk (repetisjoner):
Didrik Linderud, 27
Emil Kheri Imsgard, 25
Lukas Sandell, 24
Alexander Westby, 24

Det hører med å nevne at Sigvaldi Gudjonsson og Magnus Fredriksen ikke deltok i testene, da de har spilt VM med respektive landslag.