Treff Nr.100 satte nye rekorder på alle måter – Elverum

Treff Nr.100 satte nye rekorder på alle måter

Målet om landets beste B2B Nettverk motiverer hver dag

Elverum Håndballs B2B Nettverk rundet i uken 100 treffer drøyt halvvegs i sin syvende sesong.
Siden starten i høsten 2012 har nettverket vokset fra 63 medlemsbedrifter til at i dag omfavne hele 112 virksomheter.

Aktivitetsgraden er meget høy med treff hver måned elleve måneder i året. Kun juli tar vi fri og mange av Elverums Håndballs samarbeidspartnere har 100% oppmøte.

Den 100’de treffen var årets Møtecup hvor hele 60 bedrifter var påmeldt og der det under dagen ble gjennomført nesten eksakt 650 møter.

Verdiskapningen mellom våre medlemsbedrifter øker for hvert år da relasjonene vokser seg sterkere og sterkere for hver gang vi møtes.

Nye samarbeidspartnere tas imot med full varme og så lenge man byr på seg selv og vil være en del av nettverket så tar alle deg godt imot.

Jeg husker godt når vi skulle starte opp i 2012 og noen av de gamle travene mente at vi ikke trengte et nettverk for i Elverum kjenner alle hverandre.
Syv år senere sier de samme personene at nettverket i dag er selve motoren i både Elverum Håndball som klubb men også i næringslivet i stort i byen.


De siste tre årene har vi vokset langt utover kommunegrensene og tar du Møtecupen som var på fredagen fant du bedrifter fra Sørlandet, Sverige, Kongsvinger, Trysil, Hamar, Lillehammer, Gjøvik, Trondheim og Elverum.

Alle har et felles mål og det er å se på hva vi kan gjøre for hverandre, vi er vel medvitende om at verdiskapning bygger på felles interesser for at begge parter skal lykkes sammen.

Med de nye målene som er satt opp i klubben skal vi i løpet av to år ha et nettverk som bestå av over 150 samarbeidspartnere så her er det plass for mange flere.

Balansen skal ligge i at det blir passe mange i hver bransje som skal ha nok business å hente samtidig som det å ha noen konkurrenter i samme miljø gjør at du skjerper deg og virkelig gjør alt for å være god på det du driver med.


Motivasjonen i forhold til målet om å bygge Norges sterkeste og beste B2B Nettverk har aldri vært høyere og med så mange partnere som selv bestemmer agendaen for at dette skal vi få til så er jeg overbevist om at vi kommer å nå det målet big time.

Tusen takk til alle som hver dag er med og bygger Innlandet og Elverum Håndball

//Kalle Bjørkman, markedsansvarlig Elverum Håndball