Kan vi #sammenforelverum sette ny publikumsrekord på lørdag? – Elverum

Kan vi #sammenforelverum sette ny publikumsrekord på lørdag?

Kronekampen 2019!

Kronekampen feirer sitt ellevte år som arrangement og for noen muligheter det ligger til lørdagens store publikumsfest.
Torsdag kveld er det plukket ut nesten 2350 billetter og interessen for første hjemmekampen etter VM er meget stor. Forrige sesong satte vi ny publikumsrekord når 2492 så gutta beseire Bodø.
Til årets kamp har våre samarbeidspartnere igjen trått til med rekordstore 366 kr/tilskuer hvilket betyr at vi ved full Terningen Arena på lørdag drar inn hele 912.072 kr.
At klubbens samarbeidspartnere hvert år ser den store verdien av å gi tilbake en gratiskamp til Elverum Håndballs trofaste publikum er på en måte symbolikken over den kultur som har blitt bygd gjennom snart 73 år.
Fra Fylken, via asfalten til Elverumshallen og fra 2011 Terningen Arena har folk i generasjoner valfartet til håndballkamper i byen vår.
Sammen er vi så utrolig sterke og sammen bygger vi den pasjon og stolthet som er vårt DNA.
Morten Nergaard pleier å kødde med meg etter at vi myntet #fullhall med å si #halvfullhall når vi ikke helt lykkes med å fylle opp til hver kamp.
På lørdag ønsker jeg å ha rett og ikke vår gode keeper
Jeg ønsker så utrolig mye at vi skal sette rekord på lørdag og ber alle som sitter på billetter å bruke disse.
Har du ikke mulighet å bruke ditt sesongkort eller en billett du har plukket ut, se da til å få den fristilt så at alle som ønsker å gå på kamp for lov til det.
Ikke et sete og ikke en ståplass skal være ledig på lørdag, arrangementteamet er klare for å gi dere en vanvittig ramme og da gjenstår egentlig bare en ting:
Nergaard får se til å redde nok baller så at vi vinner selve kampen inne på 40*20!

Hjertelig velkommen på 2019 års første hjemmekamp
//Kalle Bjørkman, markedsansvarlig Elverum Håndball