Lørdag venter Halden i Terningen Arena! – Elverum

Lørdag venter Halden i Terningen Arena!

Klart for årets kronekamp!

Kronekampen er årets største håndballfest i Terningen Arena. Med bare 150 billetter igjen så blir full trøkk når Halden gjester Terningen Arena. Elverum kommer fra et surt tap mot Arendal, mens Halden tapte med to mål mot Drammen i forrige runde. Elverum ligger på tredjeplass med 19.poeng etter 13 kamper, mens gjestene fra grensebyen har 13 poeng og ligger med det på 6.plass på tabellen. Halden har også en kamp mer spilt enn hjemmelaget.

Forrige serieoppgjør mellom lagene endte med 30-28 seier til Halden. I den kampen scoret William Nilsen-Nygaard sju mål og ble på mange måter matchavgjørende sammen med Kristian Stranden. I det forrige oppgjøret mellom lagene vant Elverum 30-22 i cupfinalen. En kamp der Elverum kjørte til tider over Halden. Nergaard leverte varene bakerst, og Lukas Sandell og Tine Poklar satte 6 mål hver.

Selv om Elverum var overlegne i cupfinalen så ventes det en mye tøffere oppgave denne gangen. Det er et revansjelystent Halden som kommer opp til Elverum 16:00 på lørdag. I cupfinalen hadde Halden mange spillere som hadde vært skadet i forkant, denne gangen har laget fått trent godt i over en måned med alle spillerne klare, derfor vil det også bli jevnere enn sist.

Halden har et meget godt mannskap, og det ser man på at mange av spillerne deres er klare for nye klubber. Gabriel Setterblom har signert for toppklubben Kolstad. Høyrebacken fikk det ikke helt til i cupfinalen, men Setterblom har et fryktet skudd og er god i satsingene sine. Keeper Rasmus Bech som heller ikke spilte sin beste kamp i Spektrum har signert med DHK. Keeperen anses som en av de aller beste spillerne i ligaen og blir en vanskelig nøtt å knekke for Elverum. Bech var en av spillerne som var lenge ute med skade før den viktige cupfinalen.

Den siste spilleren som er klar for en annen klubb er strekspilleren Thomas Solstad. Den tidligere Follo-spilleren har signert en treårskontrakt med Elverum etter denne sesongen. Unggutten som er en god venn av Magnus Fredriksen gjorde hele 8 mål i oppgjøret mot Drammen på onsdag, og han bli en av nøkkelspillerne til Halden denne kampen.

Utenom disse har de kanskje den spilleren med høyest snitt i serien. Kristian Stranden har imponerende 53 mål på sine 7 kamper. Han er en høyreist, ung bakspiller som har tatt veldig fine steg denne sesongen. Stavangergutten har en kontrakt som går ut etter denne sesong, det blir derfor meget spennende å se hvor han ender opp eller om han fortsetter under Jan Thomas Lauritzen i Halden.

Elverum er nok gira på å vise seg fra en bedre side enn hva de klarte på onsdag. I kampen mot Arendal traff ingen av de mest etablerte spillerne med dagsformen og dermed endte det med tap. Spillere som Lukas Sandell, Tine Poklar, Endre Langaas og Magnus Fredriksen må opp noen hakk når Halden venter i folkefesten på lørdag!

Avkast er 16:00 fortsatt gratisbilletter igjen! Vi ses på kamp. HEIA ELVERUM!