Elverum til Bækkelaget for å revansjere seg! – Elverum

Elverum til Bækkelaget for å revansjere seg!

Onsdag står slaget om poengene borte mot Tom-Eirik Skarpsnos, Bækkelaget!

Elverum drar onsdag ned til Oslo for å bryne seg på laget til Tom-Eirik Skarpsno. Lagene har møtt hverandre to ganger tidligere denne sesongen. Alle husker kanskje kampen i Terningen Arena der Bekkelaget ledet med ett mål med bare 10 sekunder igjen? Nikolay Hauge trodde Morten Nergaard var ute av målet og kastet ballen mot målet. Nergaard reddet forsøket, og like etterpå skaffet Magnus Fredriksen straffe som Elverum satte kontrollert i mål sånn at kampen endte 32-32. Den gangen ble Alexander Westby toppscorer fro Elverum med sine 9 mål. For BSK scoret nevnte Hauge hele 7 mål.

I cupen var det klasseforskjell mellom lagene. Anført av en god Morten Nergaard så vant Elverumsingene hele 37-26 i den semifinalen. Lukas Sandell og Emil Midtbø Sundal ble toppscorere med henholdsvis 7 og 8 mål i den kampen. I onsdagens oppgjør er det laget hjemmelaget som ligger nummer 9 på tabellen som tar imot gjestene somligger på 2.plass før denne runden.

Bekkelaget imponerte stort da de slo medaljekandidatene Kolstad i første kamp etter ferien, men gultrøyene kom ned på jorden igjen etter de tapte mot DHK på søndag. Bekkelaget gjorde egentlig en god kamp frem til 25 minutter av oppgjøret mot Kjellings DHK, etter dette lagde de nesten ikke mål. Med bare sju mål på de siste 30 minuttene så har nok Skarpsno terpet litt ekstra på angrepsspillet. Mange av målene kom etter at kampen var i realiteten over. I den kampen ble Henrik Ruud Tovås beste spiller for BSK. Keeperen som har fra ung alder duellert med Nergaard om å være den beste 87-keeperen i landet.

BSK har en rekke gode spillere. Emil Sundal er eliteseriens toppscorer med sine 107 mål. Venstrearmen til læreren fra Høgda er kanskje den beste armen i ligaen. Sundal kompenserer litt mindre bevegelighet med god spilleforståelse og en arm til og med Stig Rasch kunne blitt sjalu av. Ved sin side har han evigunge Nikolay Hauge og talentet Fabian Sandven. Sandven er en spiller som man virkelig venter på at skal bli en enda større profil i ligaen.

Det er også verdt å nevne Tormod Hauane som gjorde livet surt for Nergaard i seriekampen i Terningen Arena. Den tidligere Falk-spilleren er en meget talentfull kantspiller som gjør sine saker godt om dagen.

For Elverum så gjelder det å finne tilbake til det gode spillet som de leverte før jul. I forrige kamp mot Halden sto virkelig Didrik Linderud frem da det gjaldt som mest. Virkelig gøy er det når en av de mest tålmodige og jordnære spillerne i ligaen leverer sånne prestasjoner da det ikke glir helt som det skal for de svarte og hvite.

Avkast er 18:30 i den fine, nye arenaen på Nordstrand. Nordstrand Arena er stedet i morgen for alle som er glad i Elverum håndball eller for nysgjerrige elverumsinger i storbyen som vil se om Morten Nergaard fortsatt kan redde baller bakerst i kassa! Vi håper på 2 poeng! HEIA ELVERUM