Elverum til tysk storturnering i August! – Elverum

Elverum til tysk storturnering i August!

Har fått plass i den 30. Miesner-Gedenkturnier i Tyske Ilsenburg

Elverums håndballgutter er invitert til den tyske storturneringen etter Klaus Meisner i August.

Turneringen er en minneturnering etter en tyske håndballspilleren og treneren Klaus Meisner som gikk bort i 1989.  Årets turnering er den 30. i rekken og avholdes tradisjon tro i den Tyskel byen Ilsenburg, drøy 90 kilometer sør for Magdeburg og SC Magdeburg er en selvfølgelig deltager da turneringen er deres hjemmeturnering.

Turneringen går som sagt av stabelen i August og blir en svært passende turnering for Elverum som da er i ferd med å komme i sesongform.

Dato: 09.08.2019 – 11.08.2019

Flust av europeiske storlag har besøkt turneringen oppgjennom årene, blant annet har spillere som Niklas Landin, Kjetil Strand, Andy Schmid, Kim Ekdahl du Rietz og Anders Eggert har vært store profiler i turneringen ved tidligere anledninger og til sommeren er dette lagene som skal i bresjen i Tyskland:

  • SC Magdeburg – 1. Bundesliga
  • TBV Lemgo-Lippe – 1. Bundesliga Cupwinner 2018
  • Kadetten Schaffhausen – Swiss Champ.
  • RK Celje – Slovenian Champions
  • HK Malmö – Sweden, 2. in Liga
  • Elverum, Norway

 

Elverum er velkjente med Kadetten Schaffhausen, men utover dette kan det bli mange nye og spennende møter for de svarte og hvite.

Det er ikke første gang Elverum blir invitert til en stor europeisk turnering, for et par sesonger siden var Elverum med i Eurotournoi-turneringen i frankse Strasbourg. Det endte med sølv til Elverum som måtte se seg slått etter møte med Montpellier som forøvrig gikk hele vegen og vant EHF Champions League samme sesong.

 

«Det er moro at vi blir invitert på slike turneringer, det viser at vi har fått en bra posisjon i europeisk håndball. Vi prøver hele tiden å bli bedre som klubb, og da må vi også gjøre oppkjøringene bedre. Denne turneringen passer oss perfekt med tanke på det.», sier Elverumstrener Michael Apelgren

 

Det er bare å glede seg til august og ny turnering!
Innen den tid har vi en serie å avslutte og et sluttspill å vinne!
Ballen er kastet, her er det bare å begynne å planlegge turen til Ilsenburg i Tyskland!