Klart for søndagsoppgjør mot Bodø i Terningen Arena – Elverum

Klart for søndagsoppgjør mot Bodø i Terningen Arena

Klart for å ta imot laget fra nord i Terningen Arena

På søndag kommer Børge Lund og Bodø på besøk i Terningen Arena for å kjempe om livsviktige poeng i kampen om å holde laget i den øverste ligaen. Bodø ligger per dags dato helt sist i eliteserien etter at 16 kamper er spilt. Laget har vunnet 2 av sine 14 kamper og det er hele 10 poeng opp til sikker grunn. Det vil si at de må vinne fem av sine seks siste kamper, og lagene over de kan ikke ta poeng, en vanskelig oppgave står for tur.

Man kan ofte si at kampen blir jevnere enn hva tabellen tilsier, men det er ingen tvil om at Elverum er favoritter i denne kampen. Selv om hjemmelaget har spilt under forventet nivå etter januar pausen så er de store favoritter mot Bodø på søndag. Bodø har vunnet sine kamper mot Haslum og Halden i årets sesong.

Selv om Bodø ligger sist på tabellen så har de en del gode spillere på laget. Bakerst har de danske Simon Sejr Jensen. En ung, talentfull målvakt som kan minne litt om Runars Joachim Christensen i spillestilen. Det ryktes at målvakten er på vei til en svensk toppklubb etter denne sesongen. Ellers har BHK en ganske god første sekser, men de sliter veldig med bredden i laget. En spiller som Henrik Bielenberg var veldig god i fjor, men i år har han slitt med skader og ikke prestert det han burde for et bodølag som har slitt veldig.

Deres beste spiller er Djorde Djekic. Midtbacken er også toppscorer for laget som kun har tatt fire poeng så langt i sesongen. Djekic har gjort 83 mål så langt denne seongen og er med det nummer seks på toppscorerlista i serien. Djekic er kanskje den spilleren Elverum må se mest opp for på søndag.

Elverum på sin side har noen spillere som ikke har trent for fullt den siste tiden. Både Sigvaldi Gudjonsson og Håkon Ekren har noen skavanker som gjør at de er usikre til oppgjøret mot Bodø. Sigvaldi har spilt lite de siste kampene, mens Håkon har stått over mot både Kolstad og Bekkelaget.

Selv om hjemmelaget er ganske store favoritter så er de avhengige av at de er på fra start. Bodø kommer med alt de har for å ha en liten mulighet til å holde plassen i den øverste ligaen. De må vinne, og med det spillet Elverum har vist i den siste tiden så er hjemmelaget nødt til å spille bedre enn hva de har gjort til nå.

Vi går for to poeng med deg som tilskuer i hallen. Avkast er 17:30 i Terningen Arena.

HEIA ELVERUM!