Bortemøte mot Haslum står for tur! – Elverum

Bortemøte mot Haslum står for tur!

Tid for å møte gamle rivaler på borteplan!

Det er duket for en vanskelig bortekamp i Nadderud Arena for Elverum denne helgen. Selv om det aldri har vært flere lag mellom Haslum og Elverum så er det alltid tøffe kamper mot rød trøyene fra Bærum. Kampen som har avkast klokken 18:00 blir garantert jevn og tøff. Selv om lagene ikke er like tette rivaler som tidligere så er det alltid spesielt å møte Haslum. Haslumspillerne er alltid med gira og de svarte og hvite har en helt annen respekt for Haslum enn hva de kanskje har for mange andre lag. Elverum vet at Anders Røe drar med seg resten av gutta og at det kommer til å bli en tøff oppgave på søndag.

Haslum ligger før kampen på 9.plass på tabellen. Altså utenfor sluttspillet. Å ikke komme til sluttspill må være en stor skuffelse for laget som var nære ved å spille en finale i fjorårets sluttspill. Et lag som Haslum burde ha ambisjoner om å komme blant de 8 beste i serien. Bæringene som trenes av Sten Stockfleth har vunnet 7 av sine 17 kamper. I forrige oppgjør mellom lagene vant Elverum med hele 14 mål over rødtrøyene som har Erlend Mamelund i trenerteamet.

Haslum har kanskje ikke den bredden som de har hatt tidligere, men en spiller som Anders Røe er der fortsatt. Røe har spilt i Haslum i hele sin seniorkarriere og er en av de virkelige klubbspillerne i norsk håndball. Med over 400 kamper for rødtrøyene så vet han hva det handler om når Elverum står på motsatt banehalvdel på søndag.

Deres to beste spillere er på hver sin kant. Stian Breivik og Thomas Kristensen har begge to vært i toppklubber i utlandet, men har de siste sesongene spilt i Haslum. Breivik er Haslums toppscorer i serien med sine 70 mål. Høyrekant Kristensen har 58 mål på sine 17 kamper.

En av Haslums viktigste spillere, Sander Andreassen er ute med skade dette oppgjøret. Den tidligere LM96 landslagsspilleren har et herlig trykk i spillet sitt, men er dessverre ute i dette oppgjøret. Det blir spennende å se om unge Tobias Grøndahl og Felix Lunde klarer å fylle tomrommet etter Andreassen i Haslum Arena på søndag.

I buret blir det en duell mellom to keeperveteraner. Trond Tjemsland er samme årgang som Nergaard, og de to målvaktene har spilt mot hverandre en årrekke. Tjemsland har ikke klart å levere et stabilt spill for Stockflets mannskap, men har på sine gode dager kapasitet til å bure igjen målet. Tjemsland er også en spiller som har vært i Haslum hele sin seniorkarriere.

Elverum stiller med nesten alle mann klare for kamp. Det har vært usikkerhet rundt den islandske kantspilleren Sigvaldi Gudjonsson, men Apelgren tror at han blir klar til det spennende oppgjøret mot Haslum. Elverum har en vanskelig oppgave, men de har kanskje aldri vært større favoritter i Terningen Arena.

Vi går for to poeng! HEIA ELVERUM!