Elverum-herrene bitt av VM-basillen! – Elverum

Elverum-herrene bitt av VM-basillen!

Mandagens treningsøkt ble av det uvante slaget for mange av elitseriespillerne til Elverum Håndball.

Hall, klister og 20 plussgrader ble byttet ut med ski, lue og snø. Det ble en minnerik kveld for laget, der man både kunne se at noen av gutta har stått mye på ski før – mens flere hadde sin jomfutur denne kvelden.

Det er viktig å gjøre litt andre ting midt i en hektisk sesong også. Her får man mulighet til å ha det moro samtidig som man får en bra treningsøkt. Jeg tror dette er en av mange suksessfaktorer for laget, sier EHHs fysiske trener, Thorsteinn Sigurjonsson.

Vi i Elverum Håndball retter en stor takk til Odd Finstad som preparerte området i flere timer for at gutta kunne få en flott trening i vinterlandskapet bak Terningen Arena.

Takk til Odd Finstad!

 

 

 

 

 

 

 

Under kan dere se flere bilder fra snøtreningen til gutta.