Disse skal Elverum se opp for på søndag! – Elverum

Disse skal Elverum se opp for på søndag!

På søndag kommer Kolstad Håndball på besøk til Terningen Arena. Vi har sett nærmere på hvilke spillere Elverum-publikumet bør se opp for.

Men først litt om Kolstad:

Denne sesongen startet fantastisk for trønderne, som endelig har flyttet inn i en ny fantastisk arena. Med 2.000 tilskuere på mange kamper har rødtrøyene svart med flott spill. Det gjorde at Kolstad var et av topplagene da lagene tok juleferie. Hovedtrener Stian Gomo tok likevel ikke av etter den strålende starten, og minnet folk på at utvikling er førsteprioritet i en klubb som jobber seg fremover ett steg av gangen.

Etter landslagspausen har formkurven dalt, og i skrivende stund ligger Kolstad på 6. plass på tabellen. Men hvis trønderne kommer opp på skinnene igjen vil de bli et veldig farlig lag når sluttspillet starter.

Kolstad har kjempet hardt mot Elverum denne sesongen, og var veldig nær å slå hvittrøyene ut av NM. Elverum vant til slutt etter ekstraomganger. I serien møttes lagene først på nyåret. Det endte med seier 22-17 til Elverum i flotte Kolstad Arena.

Så til profilene som Elverum skal se opp for:

Rasmus Carlsen (27)

Dansk dynamitt – det er betegnelsen Carlsen har fått av flere kommentatorer mens han har spilt i norsk eliteserie. Nordmenn ble først kjent med ham da han spilte for Halden Topphåndball, og ble i sin første sesong i eliteserien kåret til årets gjennombrudd. Deretter gikk turen til HC Midtjylland som dessverre gikk konkurs. Etter en kort stopp i fransk håndball vendte han nesen mot Norge igjen. Kolstad ble Carlsens nye klubb, og han har virkelig levert varene for trønderne. På sine 18 kamper denne sesongen har Carlsen banket inn 103 mål. På assistfronten er han også høyt oppe. I Carlsen har Kolstad en sterk playmaker som også har et meget bra skudd. En kruttpakke som blør for drakta!

Tom Kåre Nikolaisen (20)

Nikolaisen har denne sesongen fått gjennombruddet sitt. Den store og sterke linjespilleren er et av landets største strektalenter, og man skal ikke bli veldig overrasket om han tar på seg en drakt med det norske flagget på brystet om ikke lenge. Etter mye skader har han endelig fått orden på kroppen, og har vært en plage for mange forsvar (og angrepsspillere) denne sesongen. På sine 18 kamper står Nikolaisen med 44 mål og 10 2-minuttere.

William Aar (21)

Venstrebacken har også fått sitt gjennombrudd i år. Kolstad hentet Aar fra Sandnes, og den høyreiste skytteren har virkelig imponert denne sesongen. Spesielt før jul, da resten av laget også var veldig gode. Med sine 82 spillemål har han vært vanskelig for motstanderne å få has på, spesielt på grunn av sin høyde og evnen til å skyte fra distanse. Aar er også Kolstad sin «bad-boy» – i hvertfall hvis man skal se på antall utvisninger. De har han fått 12 av.

Lars Eggen Rismark (27)

Kolstad sin målvakt har denne sesongen vært en av ligaens beste burvoktere – kanskje den aller beste? Med sin eksplosive stil har han reddet skudd på skudd og fjernet selvtilliten til mange motstandere. Rismark har også vært den Kolstad-spilleren som har prestert best i andre halvdel av sesongen, til tross for at det har blitt noen tap. Kolstad er det laget i eliteserien som slipper inn minst mål – mye takket være sin gode målvakt.

 

 

ALLE FOTO: Kolstad Håndball