Alexander Mitrovic lånes ut til Halden Topphåndball – Elverum

Alexander Mitrovic lånes ut til Halden Topphåndball

Elverum Håndball har signert ny kontrakt med stortalentet Alexander Mitrovic (21). Det første året i ny kontrakt lånes han ut til Halden Topphåndball.

«Alexander er en spiller som har tatt store steg som spiller. Vi er stolte av at han har tatt disse stegene, og tror han vil ta nye steg i årene fremover. Med tanke på at klubben har Lukas Sandell og Jonas Burud på kontrakt, tror vi det er best for Mitrovic å få mer spilletid enn han ville fått i Elverum. Det får han i Halden, og det gjør at han har enda bedre forutsetninger for å utvikle seg til å bli en toppspiller» sier Nils Kristian Myhre i sportslig utvalg i Elverum Håndball Herrer.

«Halden er en seriøs klubb med god treningskultur. Vi tror Halden er perfekt klubb for Alexander. De spiller en type håndball som passer Mitrovic bra, og håpet er at han skal komme tilbake til Elverum og bli en av to høyre bakspillere i vår stall de kommende sesongene» legger Myhre til.

Mitrovic fullfører inneværende sesong med Elverum, og slutter seg til Halden-troppen etter sommerferien.

For mer info:

EHH – Nils Kristian Myhre: 91746246

HTH – Simen Holm: 99273097