Svermen kommer i hopetall til søndagens seriefinale – Elverum

Svermen kommer i hopetall til søndagens seriefinale

Vi har tatt en prat med Arendals supersupporter Kari Sunde som er på alle Arendals kamper både på hjemme og bortebane. Søndag reiser hun sammen med over 150 andre Arendalssupportere for å heie fram sin elskede klubb til seriegull.

På søndag venter det igjen storkamp mellom Elverum og Arendal. Hva er det som gjør kampene så store for din del?

For det første har ØIF Arendal og Elverum vært 2 ledende klubber de siste sesongene, det er kamp både på banen og tribunen og i en kamp som venter oss søndag blir det enda litt ekstra fordi den betyr alt i forhold til seriegullet. Kampene mot Elverum innehar alltid mye følelser, de er de verste å tape og de beste å vinne.

«….kult at 2 gullkandidater møtes i aller siste runde.»

Hvilket forhold har du til Elverum og hvordan ser du på deres argeste konkurrent?

Jeg føler selv at jeg har ett godt forhold til Elverum. Det har vært en tid hvor det var mye negativt mellom våre supporterklubber, det stadiet er vi forbi og jeg tror de fleste har innsett at vi trenger hverandre for å skape engasjement og stemning. Det vil nok alltid være erkerivalen og det vil alltid være enkelte som vil prøve å provosere i kommentarfelt, men det lever vi greit med!

Du har fulgt norsk klubbhåndball lenge, hvordan synes du Eliteserien står seg nå sammenlignet med for ti år siden?

Eliteserien for herrer har utviklet seg enormt. Flere og flere klubber ser verdien av å utvikle hele produktet, ikke bare det sportslige men rammene rundt. Det gjør at arrangement blir bedre, det blir mer attraktivt for sponsorer, det lokker flere folk på kamp. Jeg vil tilføye at denne sesongen kanskje har vært den beste hvis man tenker på spenningen som varer helt inn i siste kamp, kult at 2 gullkandidater møtes i aller siste runde.

På søndag venter altså seriefinale, dine tanker om kampen?

Den kampen har jeg tenkt på lenge før det var klart at det ville bli en ren seriefinale. Jeg mener det er helt åpent hvem som står igjen som vinnere, men Elverum må tåle ett favorittstempel.
ØIF Arendal har vist stor fremgang etter en dårlig start på 2019, og jeg er så stolt over at de har kjempet og spilt seg frem til muligheten de nå har!
Jeg håper og tror det blir en spennende og god kamp hvor lagene følger hverandre tett, og så håper jeg vi scorer vinnermålet sekunder før slutt

Da ønsker vi lykke til og la beste lag vinne 😊