Elverum henter ny forssvarssjef! – Elverum

Elverum henter ny forssvarssjef!

Ny mann skal stenge butikken for Elverum fra neste sesong!

Søren Taus erstatter er på plass!

Elverum Håndball har i dag skrevet kontrakt med den danske forsvarsskjempen Rasmus Boysen. Kontrakten med 26 åringen strekker seg over 2 år fra kommende sesong og skal sikre Elverum en bauta i forsvaret de kommende sesongene.

Boysen kommer fra den danske klubben Ribe- Esbjerg hvor han tidligere spilte sammen med vår skrekspiller-maskin Søren Tau.

Den danske bakspilleren har tidligere også spilt i den danske Champions League-klubben Skjern og velger nå å ta turen til Elverum for nye utfordringer utenfor Danmark.

Elverum har hatt god erfaring med sine forsterkninger i forsvaret de siste årene og tar nå et langsiktig grep, når de velger å signere Boysen.
Det er først og fremst en dedikert forsvarskjempe som nå er hentet til Elverum fra den danske ligaen.

Boysen har 7 sesonger bak seg i den danske ligaen, og har sikret seg ligabronse og cupsølv med Skjern.
Han har også landslagserfaring med det danske U21-landslaget, blant annet fra U21-VM i Bosnia i 2013.

Rasmus har også en dose europeisk erfaring etter 3 sesonger med Europacup-spill.

 

Spillerfakta
Navn: Rasmus Boysen
Nasjonalitet: Dansk
Født: 14.oktober 1992 (26år)
Posisjon: Bakspiller
Vekt: 100 kg
Høyde: 191cm
Tidligere klubber: Rindum SU, Skjern Håndbold, TM Tønder, Ribe-Esbjerg HH.

Landskamper: 14 for U21- Danmark.

 

Elverum fortsetter med denne signeringen det gode arbeidet med å forberede neste sesong, og flere og flere får øynene opp for hva som skjer i de dype Østerdalsskoger. Boysen har 11 mål i sesongens seriespill, selv med hovedtyngden i forsvar, men selv om han står opp og stopper mostanderne har han kun pådratt seg 6, 2 minuttere på sine 18 seriekamper.

Søren Tau har bare godord å si om sin tidligere lagkamerat i Ribe-Esbjerg:

«Rasmus er en klok spiller, kjennetegnet med god fysikk, knallhardt spill og han sparer ikke seg selv kampene. En spiller som kommer til kamp med en masse energi og en spiller som både på og utenfor banen er en kjernekar å ha i laget»

 

Michael Apelgren er fornøyd med signeringen:

«Ettersom at vi mister både Poklar og Tau i midtforsvaret neste sesong, ser vi Rasmus som en spennende erstatter for dem forsvarsmessig. Vi har lett etter en duellsterk spiller som skal passe inn i vår måte å spille forsvar på og vi håper og tror at Boysen kommer til å passe oss perfekt . Vi tiltales også av hans sterke passion til sporten og ser fram til å begynne å jobbe sammen!»

Vi ønsker Rasmus Boysen velkommen til håndballbyen Elverum!