Nå starter jakten på stjernen og Champions League – Elverum

Nå starter jakten på stjernen og Champions League

Under en uke igjen til det smeller mot Bækkelaget!

Etter en sesong fylt av store kamper og store opplevelser så toppes nå alt med at vi går inn i sluttspilltider.

Alle som heier på Elverum Håndball vet hva det betyr, nå kommer flaggene på bussene, Terningen Arena farges hvit, ny sluttspillintro, fulle haller, store fester og jakten på det vi alle drømmer om – deltakelse i Champions League!

I år ligger det noe ekstra i potten som hadde vært et utrolig fint symbol for alle de store framganger vi har hatt gjennom lang tid.
Ved seier i årets sluttspill så får vi rettigheter å ha en stjerne under logoen vår. Det får mann når man har vunnet sluttspillet ti ganger.

En kamp om gangen
Skal du nå langt i et sluttspill har du ikke veldig mange sjanser å feile, det er utrolig tett i norsk håndball om dagen og blant de åtte sluttspillagene kan alle slå alle.

Vi har sett det mange ganger i årets sesong og vi kommer se det i sluttspillet også.
Derfor blir ordspråket «en kamp om gangen» viktigere enn noensinne, vi har ikke råd å tenke en enste tanke på en semifinale eller finale. Det eneste som bør ligge i hodene til alle spillere, ledere, supportere og oss som arrangerer kampene er hvordan vi skal skape en utrolig ramme på onsdag som hjelper gutta til å ta ledelsen med 1-0 i kamper mot Bækkelaget.

Bækkelaget elsker å få være underdog og jeg kjenner Tom-Eirik Skarpsno så godt at han kommer plantere noen gode sitater i avisene for å sette press på Elverum, den gode Skarpsno har vært med så lenge at han vet hvor han skal trykke for å få fokuset dit han vil.

Innerst inne vet både han og alle vi andre at de kan beseire Elverum på gode dager. Vi har sett det både i hjemmekampen før jul da Bækkelaget burde ha vunnet om ikke Nikolay Hauge hadde gjort et hodeløst mistak de siste sekundene og vi så det nede i Nordstrand Arena i vårens seriekamp.
Bækkelaget i ledelse med 3 mål med 8 minutter igjen før Elverum med nød og neppe snudde kampen.

Vi skal gjøre det #sammenforelverum
For Elverum gjelder det å virkelig være klare og det gjelder også deg og meg. Er det noe vi har som ikke Bækkelaget har så er det at vi står sammen og er stolte av vårt elitelag.

Når folk på Bækkelagshøgda allerede sitter i seilbåten sammen med sine venner fra andre siden Oslofjorden (Bærum for ordens skyll) så bygger vi mye av vår identitet og stolthet via den pasjon og glede som skapes i Terningen Arena.

Jeg går så langt at det er gjennom håndballens framganger de siste årene vi har fått en motpol til mye negative overskrifter om forskjellige arenaer mann mener at vi som kommune ikke lykkes.
Håndballen har da stått og står som en skikkelig bauta, framoverlent og med kassa fram.

Jeg kjenner det i hele kroppen når jeg møter folk på byen, på Hamar, i Trysil eller hvor jeg enn kommer. Alle er klare for sluttspill i en tøffere liga enn på lenge og alle lengter til sesongens virkelige høydepunkter.

Onsdag tror jeg vi blir 17-1800 mennesker i Terningen Arena og sammen skal vi bære våre gutter til seier.

Gutta er klare, samarbeidspartnerne er klare, min mamma nede i Sverige er klar, Taigan er klare. Er du klar?

#sammenforelverum og God helg
//Kalle Bjørkman, markedsansvarlig Elverum Håndball