Nyheter til sluttspillet 2019 – Elverum

Nyheter til sluttspillet 2019

Gled deg!

 

Vi ønsker hele tiden å utvikle Elverum Håndballs arrangementer og nå som vi går inn i sluttspillmodus kommer vi med følgende nyheter for å gjøre opplevelsen av våre hjemmekamper til en enda større fest for alle.

Ny innløpsintro
Når du setter der ned for å se Elverum – Bækkelaget på onsdag gjør du det til en rykende fersk sluttspillintro, vårt mål er å skape skikkelig gåsehudsfølelse når gutta skal løpe inn på onsdagens kamp. Vi har aldri tidligere lagt mere jobb i introen så vi håper virkelig du kommer til å like den.

Tre nye kiosker
For å tilgodese alle våre besøkere og gi dere en bedre matopplevelse så har vi doblet antall kiosker til sluttspillet. I tillegg til de kiosker vi har fra før vil det bli nye kiosker ved Taigantribunen, Galleriet mellom nedre og øvre del av hovedtribunen og Wall of Famekorridoren.
Dette håper vi skal minske køene betraktelig og få alle til å kunne ta del av hele arrangementet istedenfor å stå i kø eller la vare å gå i kiosken.

Sofapatrioten
Vi har lenge hatt konseptet Riis Bilglassplassene på Elverum Håndballs hjemmekamper, nå legger vi til ytterligere et konsept når vi innfører Sofapatrioten sammen med SpareBank 1 Østlandet og Hermarksradioene.
Konseptet bygger på at du kan se våre sluttspillkamper fra sofaen og spise litt godt akkurat på samme måte som om du satt hjemme og så kampen på tv.
Konkurranse om å vinne sofaen vil legges ut på Elverum Håndballs Facebooksider før hver hjemmekamp. Vinnerne presenteres live i Elverumsradioens sendinger.

Knekk koden og vinn fin premier
En nyhet som vi kjører kun på onsdagens kvartfinale er at du som besøkere skal prøve å knekke koden på stand hos dagens kampsponsor Amfi Elverum. Her har butikkene fra Senteret bidratt med produkter som ligger inne i skapet. Den første som knekker koden vinner alt innhold.
Konkurransen vil foregå i entreområdet fra to timer før kampstart til noen klarer å knekke koden.