Våryre håndballentusiaster:- Nå er vårens vakreste eventyr her! – Elverum

Våryre håndballentusiaster:- Nå er vårens vakreste eventyr her!

La sluttspillet begynne!

Like sikkert som vårflåmmen, kommer sluttspillet så snart snøen er i ferd med å trekke seg tilbake. Gåsunga titter fram og rundt om kring i håndballnorge fylles hallene opp av supportere i alle regnbuens farger.

22 serierunder etter at Eliteserien ble kastet i gang i fjor høst, skal vi nok engang ut i en sesongavslutning vi håper det skal lukte brent av!

Du skal ikke mange sesongene tilbake da sluttspillet for mange i Norge var en slags sesongforlenging for å tyne sesongen så langt som mulig. Sånn er det heldigvis ikke lenger! For sluttspillet har fått den plassen i norsk håndball den fortjener. Den ultimate avslutningen av en sesong som har bydd på nedturen og oppturer for hvert et lag og for hver en supporter.

Nå skal følelsene fram, og kampen om «BØTTA», står mellom 8 lag, som gjennom 22 serierunder har kapret seg en plass i topp 8.

8 lag med sin 8. Spiller i ryggen, skal gå gjennom ild og vann for å sikre seg seieren. Å stå sammen som et lag har alt å bety når kun seier er godt nok for å ta seg videre til semifinale og finale.

Sluttspillet har blitt tida på året når oldemor på 89 skal på kamp, koste hva det koste vil. Og når gutta går i garderoben står de på tå for å heie fram sine helter.

 

– «Kom igjen gutta! Nå tar vi dem!»

 

For gutta på banen handler det først og fremst om seier, men sluttspillet har blitt så mye mer. Det er 2 måneder med håndballfest. Det er elektrisk stemning i hallene, det er blod, svette og tårer på parketten, følelser som ligger langt utenpå kroppen, sinne, frustrasjon, begeistring, glede, eurorisk stemning som beviser at denne idretten er ren lidenskap for oss våryre håndballentusiaster.

Best av 3 kamper i kvarten som tidligere, deretter blir det best av 5 i semifinale og finale. Det blir et ellevilt håndballsirkus, med følelsene og trykket vokser for hvert oppgjør.

For den som synes 3 kamper var spennende nok, nå får vi alle i pose å sekk. Se for deg en tett finaleserie der taktikk, psyke, utholdenhet og entusiasme blandes til et show vi står oppetter seteryggene for å delta i!

Det skal kastes ball i alle retninger, flyvere, vanvittige redninger, kontringer i 100, pasninger til å måpe av, skuddblokkeringer så velplassert at motstanderne blir svimle. Nå skal de beste lagene i Norge kjempe som løver. Alle kampene skal avgjøres!

Uavgjort finnes ikke i sluttspillet- enten taper du eller så vinner du!

I enden skal det kåres en mester. Det laget som klarer samle størst krefter på banen og på tribunen har en enorm fordel.
Du skal selvfølgelig bidra med det du kan, for det er nå det gjelder. Håndball er best live! Det er du som skal skape tidenes sluttspill sammen med oss!

Så la oss varme opp stemmebåndene, gni oss i hende og gi alt for laget vi elsker! Det er på tide å komme seg i sluttspillmodus!