Elverum møtte Taiga’n til bowlingkamp! – Elverum

Elverum møtte Taiga’n til bowlingkamp!

Tok et slag for samholdet!

Elverumsgutta og Taiga’n møttes torsdag til bowlingkveld, og det ble mye gøy til tross for alvoret som lå i luften. For Elverumsgutta jaktet sin revansje etter flerfoldige tap i tidligere oppgjør mot Taiga’n!

Vi tok en prat med Taiga’ns Torgeir Østenengen som var strålende fornøyd med en hyggelig kveld på Bowling1.

Dere tok med dere gutta på bowling på torsdag, det begynner å bli en tradisjon nå?

-Vi har de siste årene pleid å invitere med oss hele laget og spanderer noen runder med bowling, mot de som ønsker det fra oss i Taiga`n. De siste gangene er det vi som har trukket det lengste strået, men i år var det EHH. Med minst mulig margin, nesten målfoto-nivå, men like fullt vant gutta.

Hva betyr det for dere supportere å ha slike kvelder med gutta?

-Vi i Taiga`n synes dette er ett viktig bidrag fra gutta til å bygge videre på et godt samarbeid, mellom oss som supportere og gutta som spiller. En gylden anledning til å få litt innside informasjon og slå av en prat med gutta våre, om håndball og livet rundt. Hyggeligere gutter skal man lete lenge etter, som ser ut som trives med slike kvelder. Det at laget og apparatet rundt setter av tid til samhandling med oss, i en travel sluttspillinnspurt, setter vi i Taiga`n meget stor pris på. Dette gir oss det lille ekstra som nok vil kreves av oss på tribunen fremover våren.

Med en bowlingkveld i bagasjen, er dere nå klare for å komme i gang med sluttspillsemifinale?

‘Nå er vi mer enn klare. Noen hadde ett ønske om at vi skulle sette opp buss til ØIF-Nærbø kampen, da det er veldig lenge til neste kamp for Elverum. Ble enighet om å spare oss, bygge oss i form som Nergaard, med litt hvetebakst og ro 😊.
Vi får en påske på oss og møtes til dyst i TA 24.april, «taggad och klara» , for nye eventyr med EHH. Taiga`n er klare, uavhengig hvem som står på andre banehalvdel. #sammenforelverum

Elverumsgutta gleder seg over seieren og en hyggelig kveld med den 8. Spiller melder Alexander Westby:

Torsdag var dere med Taiga’n å spilte bowling. Og ryktene vil ha det til at håndballgutta vant også?
-Det stemmer! Vi fikk høre at Taiga’n hadde vunnet de siste årene, så da var det på tide med et troneskifte. Det var ikke alle på laget som bidro like mye, men da var det godt at noen av oss tok ansvar med litt høyere scorer. Vi endte vel opp med å vinne med 0,16 poeng til slutt så det var fryktelig jevnt.

Hva betyr det for dere spillere å få bedrive slike aktiviteter sammen med supporterne utenom kampene?

Det er en veldig fin greie. Vi lærer hverandre bedre å kjenne, og ved hjelp av mye humor og latter så vil jeg si at samholdet oss i mellom blir bedre. Og det tar vi med oss inn i Terningen når vi spiller matcher. Så som sagt er det veldig bra å gjøre sånne ting sammen innimellom.