Bli med når vi skal hylle en av våre aller største – Elverum

Bli med når vi skal hylle en av våre aller største

Onsdag 24.april er det tid for å hylle en av klubbens aller største spillere gjennom tidene.

Aleksander Børresen skal etter en stor karriere få sin velfortjente plass på Elverum Håndballs Wall of Fame.

En av tidenes seiersmaskiner i norsk klubbhåndball. Strek- og forsvarskjempen på 206 cm vant sitt første mesterskap med Sandefjord som 18-åring og avsluttet med å vinne sitt syvende strake sluttspill med Elverum 32 år gammel i 2018.

Til sammen står Børresen notert med 17 titler. 12 av dem med Elverum: Åtte sluttspillseire, tre seriegull og en NM-triumf.  

Etter forrige sesong la Aleksander opp med å ta sitt og klubbens syvende strake sluttspillgull daArendal ble beseiret med 2-1 i kamper.

Seremonien hvor vi hyller Aleksander kommer til å foregå i Terningen Arena ved Wall of Fame i forkant av første semifinale mot Fyllingen Bergen.

Vi starter 17:30 med å avdekke bilde og holde et par innlegg. Etter selve seremonien skriver Aleksander autografer og tar selfies sammen med alle supportere som ønsker et minne fra dagen.

Sikre deg billett i dag og bli med og hylle en av Elverums aller største gjennom tidene, la han få kjenne på følelsen av at vi takker han og gir han den oppmerksomheten som han fortjener.

En stor karriere skal hylles og alt det Aleksander har gjort for klubben skal for alltid foreviges på Wall of Fame.