Elverum og resten av herreklubbene vokser! – Elverum

Elverum og resten av herreklubbene vokser!

En fersk medierapport viser at norsk herrehåndball virkelig er på vei fremover. Her kan du lese litt om tallene.

Rapporten viser hvor mye klubbene har vært i de ulike mediene gjennom sesongen, samt hvor mange klubbene har nådd ut til. Det gjelder for eksempel antall publikum, TV-tid, samt antall saker i trykket avis, nettavis, hjemmesider og på sosiale medier.

For Elverum Håndball viser tallene at vi, sammen med mange av de andre klubbene, vokser. Dette gir stor motivasjon til å fortsette arbeidet med å bli enda bedre!

Noen av Elverum sine tall hittil i sesongen 18/19:

  • Elverum sine TV-sendte kamper har nådd ut til over 14 millioner seere. Den kampen som hadde størst markedsandel på TV var bortekampen i Champions League mot Riihimäen Cocks.
  • Elverum har økt sitt tilskuersnitt med 4,6%. I snitt er 1.571 tilskuere på alle hjemmekamper. Det bør nevnes at rapporten ikke tar med antall tilskuere på hjemmekampene i Champions League. Der var Elverum sitt tilskuersnitt på 2.144, noe som gir et snitt på 1.739 tilskuere gjennom hele sesongen.
  • Elverum har vært omtalt i media 2.788 ganger. Det er en økning på 38,7%
  • Elverum sin totale rekkevidde har økt med solide 46,2%. Rekkevidden vår er nå på over 178 millioner mennesker!

Men vi kan bli bedre.

Vi ser at klubber som ØIF Arendal og Kolstad også driver meget bra. Begge lag ligger over Elverum på «Tilskuertabellen» hvis man ser på kamper i eliteserien, og flere klubber er flinke på sosiale medier. Selv om de ikke har samme rekkevidde som Elverum, så viser tallene at vi ikke kan hvile – men derimot jobbe knallhardt for å fortsatt være den ledende klubben i Norge. Det er veldig moro at flere lag vokser, og det gjør ligaen vår mye mer interessant!

Vi benytter også anledningen til å skryte av lokalavisene rundt om i landet som skriver om norsk herrehåndball.

Rapporten viser tydelig at det å få Nærbø tilbake i Eliteserien er bra for produktet vårt. Og flere aviser kjemper nå om å være landets beste håndballavis.

Tallene for mars viser denne «Avistabellen» (antall oppslag i mars måned i parentes):

  1. Jærbladet (108)
  2. Agderposten (97)
  3. Østlendingen (60)
  4. Drammens Tidende (58)
  5. Gjengangeren (49)