All informasjon om onsdagens sesongkortslipp! – Elverum

All informasjon om onsdagens sesongkortslipp!

Eliteserien har i sesongen 2018-2019 hatt større publikumssnitt enn noensinne. Flere vil se håndball live og oppleve hver takling og skåring ringside.

Norsk Eliteserie opplever en herlig trend med publikumsøkning på mange steder, legg til Europacupkamper med all den spenning som det gir.

Vi opplever en utrolig interesse for Elverum Håndball og hjemmekampene i Terningen Arena, over 1000 sesongkort ble solgt inneværende sesong og nå sikter vi #sammenforelverum på at det tallet skal bli enda større.

Eksisterende sesongkortinnehavere har de siste ukene hatt mulighet for å sikre seg sitt/sine seter og, i tillegg har vi solgt masse nye VIP/Sesongkort til både nye og eksisterende samarbeidspartnere.

Har du ikke fornyet enda? Gå da inn i appen vår og trykk på kjøp billett. Der kan du finne sesongkort 19/20. Du trykker deretter på den seksjonen du har hatt sesongkort på og antall kort du har hatt. Da vil ditt sesongkort dukke opp i salkartet og betaling kan gjennomføres direkte via Vipps.

 

Onsdag 17/4 åpner vi salget av sesongkort for øvrige supportere. Du kan sikre deg ditt sete som du har gjennom hele sesongen.

Er du en av de som kontinuerlig ser Elverum Håndballs hjemmekamper så er det ikke noe å lure på. Sikre deg sesongkort slik at du kan ta del av festene gjennom hele sesongen.

Sesongkortene gjelder på følgende kamper:

Seriespill

NM

Sluttspill

Europacupspill (tom. Gruppespill) – I eventuelt sluttspill har sesongkortsinnehavere forkjøpsrett.

I tillegg kommer vi med noen nyheter etter hvert i sesongen for de som har sesongkort.

Eksakt tidspunkt for billettslippet går vi ikke ut med, men oppfordrer isteden alle å laste ned vår billettapp så får du melding når billettene slippes.

Søk på «Elverum Håndball» på App store eller Google play for å laste ned appen.

 

Nyheter 2019-2020

Store nyheter til kommende sesong er at vi på felt A, A1, C, C1 og I kommer å ha Familiekort der pris på hvert barn er redusert med hele 60% fra ordinære priser.

Sesongkortsinnehavere kommer få førtur på E-cupreisene som arrangeres av Elverum Håndball.

Eget lojalitetsprogram for de som har sesongkort med spesialtilbud fra Elverum Håndballs samarbeidspartnere.

Først med å få eksklusive nyheter fra Elverum Håndball direkte i appen.