Kalle har ordet: – Jakten på finale kan starte – Elverum

Kalle har ordet: – Jakten på finale kan starte

Onsdag fyller vi Terningen Arena igjen og vi gjør det i en hvit hall!

Påsken er over og vi går nå inn i sesongens virkelige festhøytid. Med semifinaler mot Fyllingen Bergen får vi en skikkelig prøve mot et lag som har imponert stort i kvartfinalene med å pulverisere Runar over to kamper.

Entusiasmen er stor på Vestlandet og daglig leder i Fyllingen, Vidar Gjesdal har vært ute og sagt at de nå sikter på over 1500 tilskuere førstkommende søndag.

At det har begynt å bevege seg i Bergen er bare helt underbart for oss som elsker håndball og deg gir også oss en skikkelig utfordring om å vinne den interne publikumskampen i semien.

Aldri tidligere har vi omtalt bergenserne som et publikumslag men de siste to hjemmekampene har de hatt opp mot 1200 tilskuere så noe er på gang.

Nå vil jeg se billettsalget eksplodere mandag kveld og videre inn mot kampen, sitt ikke hjemme for da kan det fort være for seint å reparere.

 

Det er nå vi viser hvor Håndballbyen ligger

I kvartfinalene var det store publikumsfester i Trondheim, Bergen, Arendal og på Nærbø. I Elverum var det passe og i Drammen og Oslo var det stryk over hele linja.

Mestere er noe du eventuelt har vært og ikke noe du er, sulten på nye triumfer må hele tiden ligge der og er du ikke klar går alltid noen annen forbi deg.

Skal vi igjen kunne sikre en finaleplass så er den hjemmebanefordel som gutta har spilt seg til noe vi sammen må forvalte.

Der er hele regionen utrolig viktige, du, naboen, fruen, barna, arbeidskameratene, onkel, tante, svigermor, svigerfar og ja alle de du kjenner.

Sammen utgjør vi forskjellen på flere mål som til slutt bikker det i favør Elverum, sammen er vi gale og patriotiske. Sammen får vi til så mye og skaper et felleskap som vi er stolte av å være en del av.

 

Holder ikke med FULL hall, la den være HVIT også!

De ganger Terningen Arena har vært magisk er de ganger vi har klart å fylle den helt til randen og med alle i hvite klær. Du tenker sikkert at hvorfor er det så viktig at hallen skal være hvit?

Jo det skal jeg fortelle, når våre gutter går på banen i en fullstappet Terningen Arena som helt hvit, da er det ingen som slår oss. Det har aldri skjedd og jeg tror aldri det vil skje.

Montpellier fikk erfare det, Haslum ledet 18-10 forrige sesong med datt sammen når den hvite veggen møtte dom.

Se link: https://handballtv.com/?match=73790  fra den kampen og klikk deg gjerne fram til 2.omgang når stemningen nådde klimax og Røe og gutta ikke lengre turte å gå på mål og skyte.

Fellesfølelsen og stoltheten du skaper når alle klær seg i hvitt er magisk, våre motstandere har flere ganger fortalt om at når det skjer er det umulig å slå Elverum i Terningen Arena.

 

Vi har masse på programmet onsdag kveld.

  1. En av byens store sønner skal hylles og opp på Wall of Fame (skjer 17:30)
  2. Kampsponsor Radisson Blu Trysil kommer med stand
  3. Før Avkast med flere store gjester
  4. Nye sluttspillintroen som vi fikk masse skryt for i kvartfinalen
  5. Hovednummeret selve semifinalen mot Fyllingen

 

Bli med og ta med deg alle du kjenner, #sammenforelverum skal vi gjøre alt vi kan for å igjen komme oss i finale.

Målet og drømmene er der, nå går vi ut og kjører på!

#hvithall

#fullhall

#sammenforelverum

 

Vi ønsker hvit hall!

 

Hjertelig velkommen på kamp

//Kalle Bjørkman, markedsansvarlig Elverum Håndball