Solide Elverum, sikret første stikk i semifinalen! – Elverum

Solide Elverum, sikret første stikk i semifinalen!

Elverum-Fyllingen 42-29 (23-14)

Det var målrikt i Terningen Arena i starten av denne kampen. Elverum startet så vidt bedre enn Elverum og etter 7 minutter ledet hjemmelaget 6-4 etter at Langaas satte sin 2.scoring i kampen. Da hadde begge lag allerede fått en utvisning hver og det var god temperatur i matchen.

Elverum brukte de neste to minuttene veldig godt. Først var det Morten Nergaard som straffet Fyllingen med en scoring i det åpne målet og like etter satte kantene Westbye og Gudjonsson inn hvert sitt mål og Elverum ledet hele 9-4 etter 9:30 spilt. Da måtte Gjeitrem og Ruud ta kampens første timeout.

Etter 13 minutter kom Lukas Sandell inn for en god Jonas Burud. Svensken kunne ikke være noe dårligere enn Burud og sendte hjemmelaget opp i en 12-5 ledelse etter 14 minutter spilt. Like etter reduserte Jacob Weideman med sitt første skudd i kampen.

Etter 17 minutter fikk Fyllingen sin første redning, men Fyllingen klarte ikke å utnytte den redningen. I motsatt ende gjorde Morten Nergaard enda en redning, og gutten fra Søbakken gjorde som han pleier da målet er åpent. Elverum økte til 15-7 etter at Fyllingen mislyktes i sitt 7 mot 6 spill. Etter 19 minutter tok Fyllingen sin 2. timeout i kampen. Da ledet Elverum 16-8 over bergenserene.

Fyllingen presterte bedre etter timeouten. Leander Seime setter to kjappe scoringer og Fyllingen føler at de er litt mer med. Bakerst hadde også Ilic noen flere redninger enn hva Tord Vårdal hadde innledningsvis. Westbye sørget for at Elverum ledet 18-11 etter 23:30. Westby satte Elverums fjerde scoring i det åpne målet til Fyllingen.

Nergaard satte sin tredje scoring etter 26 minutter og var bare målet bak Sandell i kampen om å være toppscorer i den 1.omgangen. Lukas Sandell gjorde en fantastisk omgang for Elverum. Svensken fintet, skjøt og gjorde livet surt for de gule fra Vestlandet. Leander Seime fikk nok en mulighet fra straffemerket, men denne gangen bommet unggutten, og lagene gikk til pause på stillingen 23-14 i favør hjemmelaget.

Elverum kjørte over Fyllingen i starten av den 2.omgangen. Med fire strake scoringer så ledet Elverum 27-14 før Inge Aas Eriksen satte inn Fyllingens først scoring etter 5 minutter. Kampen var på mange måter avgjort på dette tidspunktet.

Etter 10 minutter sørget Magnus Fredriksen for at Elverum ledet med 30-18. Fredriksen snappet ballen og løp i ensom majestet mot det tomme målet til Fyllingen. Elverum virket veldig komfortable i denne 2.omgangen. Noe som var veldig naturlig ettersom de ledet med såpass mange mål. At Fyllingens Mario Matic satte sin første scoring etter 14 minutter av den 2.omgangen sa litt om hvilken kamp Elverum gjennomførte denne kvelden.

Didrik Linderud økte til en 34-22 ledelse for Elverum etter 19 minutter. Morten Nergaard som satte to scoringer i den første omgangen, bommet på sine forsøk på scoringer i den 2.omgangen. Kapteinen byttet med Emil Imsgard da det var igjen 12 minutter. Håkon Ekren økte til 35-22. Igjen fikk Elverum sette ballen i det åpne målet til bortelaget fra Bergen.

Elverum prøvde ut litt 7 mot 6 på slutten av kampen. De første angrepene var veldig svake, men etter hvert fikk du noen mål, men alt i alt fungerte ikke det type spillet veldig godt for vertene. 7 mot 6 spillet til Fyllingen var heller ikke sånn de skulle ønske denne kampen, noe som gjorde at Elverum fikk mange enkle scoringer.

Simen Holand Pettersen satte inn Elverum 40 scoring denne kvelden, og like etter satte han sitt 8.mål og Elverums mål nummer bare minutter før slutt. Elverum vant tilslutt 42-29 etter at Emil Imsgard satte inne Elverums aller siste mål.

Til helgen blir det garantert mye tøffere og jevnere! HEIA ELVERUM!