Tobias Grøndahl klar for Elverum til 2023 – Elverum

Tobias Grøndahl klar for Elverum til 2023

Stortalentet Tobias Grøndahl har undertegnet en kontrakt med Elverum fram til utgangen av 2022/2023-sesongen. 18-åringen kommer fra Haslum.

Tobias Grøndahl har denne sesongen spilt for Haslum der 2001-gutten har imponert i midtback-rollen.  I tillegg er han playmaker på 2000-landslaget. Nå er han klar til å fortsette karrieren i Elverum.

– Jeg gleder meg skikkelig til å komme i gang så fort som mulig. Det å få trene med, og mot de beste i Norge blir et stort steg for meg. Det blir rett og slett veldig kult, sier Tobias.

Hvorfor valgte du Elverum?
– Jeg valgte Elverum fordi det er det stedet jeg føler jeg får best muligheter til å utvikle meg videre som håndballspiller. Klubben er veldig proft drevet, og derfor føler jeg alt ligger til rette her, og at det nå er opp til meg, sier Tobias.

Dialogen med Elverum har vært der lenge, og han er glad for at det endelige valget er tatt.

Prosessen har vært veldig profesjonell hele veien fra Elverum sin side. Den personlige oppfølgingen jeg har fått gjennom prosessen gjøre at jeg er føler meg veldig trygg på valget mitt, sier Grøndahl.

Trener Michael Apelgren gleder seg til å se unggutten i Elverum-trøya.

Det blir veldig spennende. Tobias har imponert oss med det han har gjort i Haslum denne sesongen. Han er en veldig håndballsmart spiller, og en gutt med veldig god mentalitet og gode holdninger, sier Apelgren.

Han mener likevel det er viktig å huske at Tobias er en ung spiller som skal få tid.
Dette er en langsiktig investering for Elverum. Det blir en stor overgang for Tobias, og han skal få lov til å bruke tid på å utvikle seg i riktig tempo, sier Apelgren.

Tobias Grøndahl slutter seg til Elverum-troppen i juni.