Nå tar vi tradisjonene inn i drakten – Elverum

Nå tar vi tradisjonene inn i drakten

I over 70 år har Elverum Håndball med stor stolthet og lidenskap representert vår by og region.

Fra Stein Berg, Thor Nohr, Arnulf Bæk og de andre gamle heltene – til dagens Fredriksen, Nergaard og Ekren, har alle spillere som har spilt i klubben fått føle på den unike supporterkulturen som er i og rundt Elverumshåndballen.

Sammen har vi gjennom alle tider følt stor stolthet av å tre på den hvite drakten og gå ut på asfalten, i Elverumshallen og Terningen Arena.

Denne kultur og stolthet ønsker vi nå å ta ett skritt lenger når vi lanserer de to kommende sesongers Elverum-drakt.

Du som supporter får nå mulighet til å ha navnet ditt på selve elitedrakten til alle spillere. Vi stiller 300 unike plasser til rådighet for å få navnet ditt på draktene og det er først til mølla som gjelder. Du kan også velge å et annet navn på drakten i stedet for ditt eget, for eksempel din sønns eller datters navn.

Spillerne skal føle at de virkelig har supporterne i ryggen og samtidig alltid være oppmerksom på hvem de spiller for når de setter på seg Elverumsdrakten. De spiller for tradisjon, stolthet og begeistring! De spiller #sammenforelverum

Designet på selve drakten er helt unik og noe helt nytt i norsk idrett. Den har masse historikk i seg og det største Elverumssymbolet du kan tenke deg – Gamlebrua, lengst ned på drakten.

Navnene til de 300 supporterne kommer til å pryde skulderpartiet. Og bak på ryggen ser du vår lidenskap #sammenforelverum – som også drakten skal hete.

Første mulighet for å sikre seg en av de 300 unike plassene er i forbindelse med torsdagens semifinale mot Fyllingen.

Elverum Håndball vil stå på stand i Terningen Arena og selge plassene og du som supporter kan da bli en av 300 som får ditt navn på vår drakt! Du vil da ha navnet ditt på Elverum-drakten i de to kommende sesongene.

Hvis det er ledige plasser etter torsdagens semifinale så vil vi åpne opp for registrering på vår hjemmeside.

Bli med å skape historie når vi tar kulturen ett steg videre!

Informasjon om priser:

Hver plass koster 1.000 kroner per sesong som faktureres i august 2019 og august 2020. Når man registrerer seg gir man klubben kontaktinfo som gjør det mulig å fakturere i august.