Fyllingens Andreas Gjeitrem før torsdagens 3.semifinale – Elverum

Fyllingens Andreas Gjeitrem før torsdagens 3.semifinale

Jevnt før 3.oppgjør!

To kamper er spilt og vi har sett to helt forskjellige forestillinger. Hva tenker du om de to første bataljene lagene mellom?

-Jeg tenker at Elverum har prestert jevnt over bra i begge kampene og vi har variert veldig i prestasjonene på de to kampene. Vi må forvente at Elverum holder det jevne nivået sitt over kanskje alle kampene og så blir det vår jobb å sørge for at vi ofte nok klarer å matche det. At vi dupper i 1 av 5 kamper er å forvente, men nå skal vi sørge for å være med på dansen i de neste to kampene.

Hvordan kan det være så stor forskjell på to kamper?

-Når det handler om å vinne, og det er kort tid mellom kampene mot samme motstander, så gjør du kanskje ikke alt for å makse en prestasjon i 60 minutter om kamper allerede er tapt. Om vi skulle kjempet i den første kampen, og brukt alle triks vi kan, så kunne vi kanskje tapt med 8 mål. Det er uansett et tap. Og så lenge du er flink til å nullstille uansett resultat, så betyr resultat absolutt ingenting. Er du dårlig på det, så må du kanskje bruke energi på å skaffe deg gode opplevelser.

Inge Aas Eriksen med superkamp sist, hvordan skal du få Inge å prestere jevnere over tid?

-Ingenting. Det er laget som betyr noe. Og laget består av 18 spillere, et rekruttlag, en breddeklubb, to trenere, én oppmann, én fysisk trener, tre medisinsk, én daglig leder, én arrangementssjef, et styre, mange frivillige og tusenvis av supportere. Vi skal klare å prestere som lag uavhengig av Inge, men noen ganger er det han som havner i målprotokollen, andre ganger er det noen andre.

På søndagen var det over 1300 tilskuere i Framohallen, er Bergen i ferd med å bli en håndballby?

-Ja, vi har vel nesten tatt igjen Elverum. Den hadde nok ikke mange sett komme. Og selv om vi håper på flest mulig publikummere på samtlige kamper på herresiden, så har vi jo en liten drøm om å slå Elverum i den interne tribunekampen og har stor tro på at vi kan få den mest besøkte kampen i denne semifinaleserien når vi på mandag er tilbake i Framohallen. Terningen Arena skal være rimelig full for å kunne klare å slå den.

Nå venter ny kamp torsdag kveld, denne gang er Elverum hjemmelag. Hva skal til for at Fyllingen tar den ene borteseieren som dere trenger for å gå hele vegen til finale?

-Vi må begynne med å møte opp, for det glemte vi sist. Vi vet at vi kan, men vi må makse prestasjonen. Elverum kommer nok til å levere en jevnt god prestasjon som alltid. Så vi tar med oss de delene av laget som vi har råd til å sende over fjellet, håper at elgkarbonadene er like gode som alltid og deretter avslutter med å nyte muligheten.

Takk og lykke til med kommende kamper!