Til Bergen for å kjempe om 3.stikk i semifinalen! – Elverum

Til Bergen for å kjempe om 3.stikk i semifinalen!

Elverum med matchball på krevende bortebane!

Sluttspillet er og blir en stor suksess, og det er endelig duket for fjerde kamp mellom Fyllingen og Elverum. Fredrik Ruud og Andreas Gjeitrem har invitert til folkefest, og de håper at over 1600 mennesker skal være med å heie frem Fyllingen til en femte og siste semifinale, men da må Fyllingen slå Elverum mandag kveld. Lagene har møttes tre ganger til nå og Elverum leder 2-1 i kamper etter at de har vunnet begge sine hjemmekamper. I forrige kamp I Framohallen var det de gule og blå fra Bergen som stakk av med seieren.

I forrige kamp mellom lagene som ble spilt i Terningen Arena hadde Elverum relativt god kontroll på Fyllingen til tross for at målvaktspillet ikke var helt på sitt vante nivå. Alexander Westby ble toppscorer den gangen med hele 11 mål. Men også Lukas Sandell og Simen Pettersen gjorde mange mål på Fyllingens målvaktsduo. For Fyllingen fortsatte Inge Aas Eriksen sitt gode målsnitt, men også Leander Seime og Jacob Weidemann satte mange baller i Elverums mål den kvelden.

Foran morgendagens oppgjør er det egentlig ikke noe lagene ikke vet om hverandre, så det blir en taktisk spennende duell mellom lagene. Hvem av Apelgren og Gjeitrem har lagd den beste planen for å stikke av med seieren? Apelgren har stått i disse kampene veldig mange ganger for Elverum, og som spiller i den svenske sluttspillmodellen. Det kan være at han har en liten fordel, men som vi alle vet er Gjeitrem en trener som ofte er ett skritt foran sine kollegaer på trenerbenken.

Det blir spennende å følge den fjerde kampen. Fyllingen har uttalt at hvor lenger kampene går, hvor større fordel har de, men Elverum har en fordel av at de spiller søndag-onsdag-søndag hele høsten, og at de må ta igjen kamper på våren. Fyllingen må vinne, og de kommer til å legge igjen alt av respekt i garderoben i egen hall. Elverum må krige og være klare for alle mulige utfordringer som dukker opp i 7 mot 6 spillet.

Vi går for seier. HEIA ELVERUM!