Slik spilles årets sluttspillfinale! – Elverum

Slik spilles årets sluttspillfinale!

Tidenes sluttspillfinale?

Semifinalene i årets sluttspill er over. Elverum slo ut FyllingenBergen etter 3-1 kamper, mens ØIF Arendal endte med samme resultat mot Kolstad. Nå står finalen for tur og dermed er det igjen duket for Elverum mot ØIF Arendal i en høydramatsik finaleserie!

Nytt av året er at det i finalen skal spilles best av 5 kamper, slik det også var i semifinalen. Det betyr at det er førstemann til 3 seiere!

Årets seriespill endte med 1.plass til ØIF Arendal og 2.plass til Elverum, det betyr at det er ØIF Arendal som har hjemmebanefordel i sluttspillet, og dermed starter hjemme i første kamp. Det spilles annenhver borte og hjemme.

Samtlige kamper i sluttspillet skal avgjøres. Det betyr at dersom det når sluttsignalet går står uavgjort, skal det spilles ekstraomganger 2×5 minutter. Dersom det fortsatt ikke er avgjort skal det spilles straffekonk!

Elverum har på sin ferd til finalen slått ut Bækkelaget og FyllingenBergen, ØIF Arendal på sin side har slått ut Nærbø og Kolstad.

Nå står de to lagene ovenfor hverandre i sluttspillfinalen nok engang og kampene skal spilles slik:

Finale 1 Søndag 12.mai kl 20: 15 ØIF Arendal – Elverum

Finale 2 Onsdag 15,mai kl 19:15 Elverum – ØIF Arendal

Finale 3 Søndag 19.mai kl 20:15 ØIF Arendal – Elverum

Eventuelt:

Finale 4 Onsdag 22. mai 20:15 Elverum- ØIF Arendal

Finale 5 Onsdag 29. mai  ØIF Arendal – Elverum

 

Det er klart for tidenes sluttspillfinale mellom norges to beste lag, om det ikke har hett fra før blir det svimlende høy temperatur her nå!