Gutta med stor leveranse på Sørlandet -nå er det vår tur å gi tilbake i Terningen Arena – Elverum

Gutta med stor leveranse på Sørlandet -nå er det vår tur å gi tilbake i Terningen Arena

Det er vi sammen som kan gjøre det!

 

Igjen leverer gutta våre en veldig bra innsats hvor de i seksti minutter spiller stabilt over hele linja. Å dra ned til Arendal foran et fullsatt Sør Amfi og gå ut å spille sånn i en finale står det stor respekt av.
Hele Arendal virkelig lever for å bli den nye storklubben i norsk håndball og er det noe vi alle vet så er det helt sikkert at lyst og motivasjon slår de som er forsynte og mette.

Gutta våre viste i går at i Elverum Håndball er alle spillere utrolig motivert for å bli mestere på nytt.
Nå gjelder det at vi på siden også stepper opp 10% og går bananas til onsdagens kamp.

Mestere er noe du har vært og noe du kan bli, vi har ingenting å tape men vi har noe veldig gøy å vinne og lysten til å igjen stå øverst er veldig stor.
Onsdag kveld har vi mulighet å vise hele Norge hvordan Terningen Arena er på sitt beste når hele hallen er hvit og det virkelig koker over.

Når vi bærer fram gutta ved gode prestasjoner, når taket i Terningen Arena løfter, når samarbeidspartnere går ut ur komfortsonen og står opp ved taklinger og skåringer.
Det er da du vet at det er finale og det er da vi vet at det betyr noe for alle.

Gutta leverte varene søndag kveld og nå er det vi sammen som skal løfte taket og skape en av de der magiske kveldene som vi alle husker for lang tid framover.

Det er fortsatt billetter igjen og vi trenger hele byen og regionen, ikke nøl på om du skal gå uten sikre deg billett nå og kaste deg med på festen.

Gleder meg til å se deg, dine naboer, svigermor, kollegaer og alla andre i håndballfamilien
#sammenforelverum

//Kalle Bjørkman, markedsansvarlig Elverum Håndball