Kjøp ditt navn på den nye Elverum-drakten her! – Elverum

Kjøp ditt navn på den nye Elverum-drakten her!

Endelig kan vi presentere Elverum Håndball Herrer sin nye drakt for sesongene 2019/2020 og 2020/2021.

Du som supporter får nå mulighet til å ha navnet ditt på selve elitedrakten til alle spillere. Vi stiller 300 unike plasser til rådighet for å få navnet ditt på draktene og det er først til mølla som gjelder. Du kan også velge å et annet navn på drakten i stedet for ditt eget, for eksempel din sønns eller datters navn.

Spillerne skal føle at de virkelig har supporterne i ryggen og samtidig alltid være oppmerksom på hvem de spiller for når de setter på seg Elverumsdrakten. De spiller for tradisjon, stolthet og begeistring! De spiller #sammenforelverum

Bli med å skape historie når vi tar kulturen ett steg videre!

Informasjon om priser:

Hver plass koster 1.000 kroner per sesong som faktureres i august 2019 og august 2020. Ved å kjøpe ditt navn på drakten blir du også automatisk støttemedlem i klubben!

Kjøpsbetingelser:

Ved å bestille navn på drakten, og eventuelt drakt, aksepterer du samtidig å betale 1000 kroner per sesong for navn og 675 kroner per drakt, samt at vi beholder din informasjon i våre datasystemer. Vi har da mulighet til å sende deg eksklusive tilbud, samt nyhetsbrev fra klubben. Husk at vi kun aksepterer for- og etternavn – ikke bedriftsnavn.

 

Vil du ha din egen plass på drakten? Fyll da inn skjemaet under!

Contact Us

Contact Us

First
Last