Historisk stjerne på draktene våre fra neste sesong – Elverum

Historisk stjerne på draktene våre fra neste sesong

Det åttende sluttspillgullet på rad ble sikret på søndag i Sør Amfi. Det var Elverum Håndballs tiende sluttspillgull totalt.

Det betyr at klubben nå kan sette en gullstjerne under logoen, som bevis på at vi har ti sluttspillgull.

Stjernen vil bli enda et unikt element i vår nye drakt som du kan få ditt eget navn på! Se video her!

Du som supporter får nå mulighet til å ha navnet ditt på selve elitedrakten til alle spillere. Vi stiller 300 unike plasser til rådighet for å få navnet ditt på draktene og det er først til mølla som gjelder. Du kan også velge å et annet navn på drakten i stedet for ditt eget, for eksempel din sønns eller datters navn.

Spillerne skal føle at de virkelig har supporterne i ryggen og samtidig alltid være oppmerksom på hvem de spiller for når de setter på seg Elverumsdrakten. De spiller for tradisjon, stolthet og begeistring! De spiller #sammenforelverum

Bli med å skape historie når vi tar kulturen ett steg videre!

Informasjon om priser:

Hver plass koster 1.000 kroner per sesong som faktureres i august 2019 og august 2020. Ved å kjøpe ditt navn på drakten blir du også automatisk støttemedlem i klubben!

Kjøpsbetingelser:

Ved å bestille navn på drakten, og eventuelt drakt, aksepterer du samtidig å betale 1000 kroner per sesong for navn og 675 kroner per drakt, samt at vi beholder din informasjon i våre datasystemer. Vi har da mulighet til å sende deg eksklusive tilbud, samt nyhetsbrev fra klubben. Husk at vi kun aksepterer for- og etternavn – ikke bedriftsnavn.

 

Vil du ha din egen plass på drakten? Fyll da inn skjemaet under!

 

Contact Us

Contact Us

First
Last