På lørdag sier vi takk for nå: – Disse reiser videre! – Elverum

På lørdag sier vi takk for nå: – Disse reiser videre!

En epoke er over!

Når sesongen er over er også noen andre epoker over. Noen spillere blir klare for neste sesong, mens andre tar turen videre. Lørdag skal vi takke av de svarte og hvite som for denne gang har tatt på seg Elverumsdrakta for siste gang, hvertfall på banen.

Morten Nergaard
Etter 15 år i svart og hvitt og 14 trofeer legger kapteinen og hærføreren skoene på hylla. Han har stengt buret mot alt fra Eliteserielag her hjemme til storlag ute i Europa. Nå skal keeperen som har en helt spesiell evne til å stenge buret når det gjelder som mest gi seg. Nå står familieliv og nye muligheter for tur for Elverumsingen, det fortjener en real avskjed fra håndballbyen!

Håkon Ekren
En annen som har vokst opp i svart og hvitt er Håkon Ekren, etter å ha levert en heidundrende 3.finalekamp mot Arendal er det nå klart at veien går videre til Frankrike. Der venter 1.divisjonsklubben Cherbourg for 25.åringen. Lørdag takkes han av for denne gang!

Søren Tau
Han kom til Elverum midt i Champions League-sesongen i fjor. Nå går veien videre for den danske streksspilleren som har hatt rollen som forsvarssjef denne sesongen. Han har gitt juling og tar med seg 2 gull videre på ferden som går til danske Holstebro.

Thrainn Orri Jonsson
Etter 2 sesonger i svart og hvitt skal den islandske strekskjempen ut på nye eventyr. Orri har vært en viktig bidragsyter både fremover og bakover de siste to sesongene, nå skal den karakteristiske islendingen reise videre og på lørdag takker vi får denne gang!

Audun Breen Røragen
Etter et låneopphold  i Lillestrøm kom Audun tilbake til Elverum, nå går ferden videre til Sandnes for strekspilleren fra Hamar, som de siste ukene har lagt sjela si i å heie fram Elverum til sluttspillgull!

Stian Fjæran Mogen
Han er sønn av far sin, nå skal han ut å reise etter etter et par sesonger på A-laget. Han har trent hardt og vist seg verdig, nå venter Studier og håndball i Trondheim for vår egen Stian Fjæran Mogen!

Tine Poklar
3 sesonger i svart og hvitt er endt. Sloveneren Tine Poklar tok Elverum med storm, og var Elverums beste i Champions League sesongen når han ankom. Han har bydd på alt, blod, svette og tårer. Nå skal Tine videre og turen går til en gammel kjenning- Alpla HC Hard. Østerrikerne måtte se seg slått av Elverum i den første sesongen Elverum spilte kvalik til CL. Lørdag takker vi av Tine og ønsker han lykke til på ferden!

Vi håper du kommer til Lokket på lørdag og blir med å hylle gutta for sesongen som har gått og takker av gutta som har gitt av seg selv i svart og hvitt med hjerte for klubben!