Simen Holand Pettersen på landslaget – Elverum

Simen Holand Pettersen på landslaget

I dag kom uttaket til Norges kamper i EHF Euro Cup, og der finner man hele tre spillere fra Elverum. Det er Magnus Fredriksen, Alexander Blonz og Simen Holand Pettersen.

Holand Pettersen er debutant, og kan dermed glede seg til å spille med flagget på brystet i kampene mot Østerrike (i Østerrike) og Spania (i Bodø).

Dette sier Holand Pettersen selv:

Det er en stor ære å bli tatt ut i A-landslagstroppen, er en liten guttedrøm som går i oppfyllelse! Det blir kult å trene med de store gutta, og jeg skal ta stor lærdom av det. Forventningene før samlingen er ikke så høye, jeg skal gjøre mitt beste også får vi se hvordan det går. Gleder meg ekstremt mye!

Hvordan blir det å spille med flagget på brystet?

Det blir spesielt, men jeg gleder meg veldig til det

Vi gratulerer Simen, Magnus og Alexander med uttaket!