Elverum Håndball inngår samarbeid med Central Scene – Elverum

Elverum Håndball inngår samarbeid med Central Scene

Skaper nye muligheter!

Det er med stor glede vi endelig skal få et nytt utested i Elverum. Vår samarbeidspartner fra før Scandichotellene i Elverum med John og Hanne i spissen har nå bestemt seg for å satse skikkelig på utelivet i Elverum.
I går tegnet vi samarbeidsavtale med det som blir Central Scene med tre konsept under samme tak. Cocktailbar, sportsbar og kulturscene/nattklubb.

Alle Elverum Håndballs bortekamper kommer vises der og vi har i tillegg planer om å utøke After gamearrangmentene etter blant annet Champions Leaguekampene.

Vi har skikkelig tru på at Elverum trenger et sted som dette og ønsker å bidra til å skape aktivitet med spennende nyheter for våre supportere og samarbeidspartnere.
I forbindelse med Champions League og sluttspillkamper har vi planer om å forbedre våre After gameevent så at vi gjør opplevelsen av håndball enda større og gir enda mere opplevelser tilbake til alle våre supportere.

I Elverum Håndball er vi glade for å ha samarbeidspartnere som satser på byen vår og som ønsker å sette Elverum på kartet.

Bare å glede seg for alle håndballsupportere som ønsker å samles for å se kamper.