Takk for tidenes sesong.. – Vi gjør klart for ny Champions League-sesong – Elverum

Takk for tidenes sesong.. – Vi gjør klart for ny Champions League-sesong

Bare å brette opp ermene igjen!

Poengrekord i Champions League, serieølv, Gull i NM og til siste vinnere av sluttspillet.
Sportslige resultater som er vanvittige og som skaper stor stolthet og samtidig vanvittig motivasjon for framtiden.
Når dette er skrevet så har vi ikke hvert gjennom det som skjer utenfor banen og den prestasjonen er etter mitt syn enda større. På bare fire år har Elverum Håndball gått fra -4,5 millioner i negativ egenkapital til at klubben etter 2018 har en positiv egenkapital på 3,3 millioner.
Helt vanvittig å tenke på og evig takknemlighet til alle dere som hver dag er med og invester i Elverum Håndball og dess utvikling. I tillegg tusen takk for at dere valgte å stå sammen med oss fire år tilbake i tiden.
Jeg ønsker også å rikte et stort takk til styre, ledere, spillere og alle andre som er med og skaper den framgangssage som denne klubben er. Noen kanskje mener at jeg bruker for store superlativer men det mener jeg bestemt at jeg ikke gjør.
I et Norge hvor lagidrett på klubbnivå presterer katastrofalt på internasjonell nivå (Vipers og Elverum untaket) så er det på sin plass å hylle alle i og rundt klubben for at vi sammen løfter norsk ballidrett på klubbnivå.
Det vi sammen skaper i Terningen Arena er unikt i norsk målestokk.

Når det kommer til neste sesong og forberedelser til denne så har sportslig ledelse arbeidet hardt med å stille et godt lag på benen som skal representere Elverum både i hjemlig liga og ute i Europa.
Vi henter til kommende sesong tre av Norges største framtidsnavn i Thomas Solstad, Alexander Blonz og Tobias Grøndahl.
Legg til tre etablerte danske ligaspillere i Rasmus Boysen, Torsten Fries og Sebastian Henneberg så ser vi godt rustet ut.
Blant de vi mister så ønsker jeg å rikte et stort takk til alle for fantastisk innsats og gode prestatsjoner for Elverum Håndball. Et ekstra stort takk til Morten Nergaard for en vanvittig karriere og over femten år i svart og hvitt.
Det som er sikkert er at når vi kaster i gang Elitserien i september så kommer det stå et meget godt Elverum Håndballag på ene siden av banen.
Når det gjelder forberedelser utenfor banen så har vi aldrig vært lenger fram vid dette tidspunktet. Vi har flere spennende ting på gang og allerede i første hjemmekamp kommer vi med et nytt konsept da vi skal arrangere Grasrotkampen som en stor hyllest til alle breddeklubber rundt om i landet som leverer talenter til både Elverum Håndball og andre klubber.
Vi kommer også presentere andre nye konsepter som skal ta våre arrangementer til nye nivåer, mere om dette etterhvert.
Elverum Håndballs B2B Nettverk har aldri tidligere vært større og vi bikker snart 120 medlemsbedrifter som møtes 12-14 ganger i året for kompetanseheving og relasjonsbygging.
Når det gjelder samfunnsbiten ønsker vi å ta et enda større ansvar framover og her jobbes det med bæredyktige prosjekter for framforalt unge mennesker, mere om dette kommer etter sommeren da vi lanserer konseptene fullt ut.
Vi fortsetter selvfølgelig å støtte det fine arbeidet som Elverums Folkehøgskule bedriver nede i Uganda og vi fortsetter også med våre Julekamp hvor vi på to år har sjenkt over 3000 gaver.

Til sist vil jeg hylle våre medarbeidere i klubben, de som legger gulv, bygger ståtribuner, legger ut klappers, er VIP-verter, står i entreen, er i billettluka, produksjonsteam, speakere, dj:er, plottere, trener yngreslag, koordinerer cuper, skribenter og fotografer på mediekanalene, sportslig apparat, de som sitter i styrer, de som henger opp flagg og plakater i byen, de som selger lodd og alle andre funksjoner vi har.
Dere gjør alle en vanvittig jobb og #sammenforelverum er vi 73 år av kultur, begeistring, stolhet og kvalite. Jeg er utrolig stolt over å få være en liten del av noe så fint

//Kalle Bjørkman markedsansvarlig, Elverum Håndball