Terminlistene er (nesten) klare – Elverum

Terminlistene er (nesten) klare

Neste sesongs terminliste har vært en utfordring for Norges Håndballforbund. Men nå er det meste på plass takket være grundige diskusjoner og godt arbeid fra NHF og NTH sin side.

For Elverum-supportere kan det likevel være lurt å vente med å legge inn alt i kalenderen enda, da europacup-kampene ikke er berammet. Det blir de først senere i sommer, og da vil de siste endringene i kampoppsettet bli gjort. Dette kan for eksempel skje hvis Elverum skulle få en bortekamp i Champions League på en fredag. Så vi anbefaler å lese terminlista med en liten klype salt.

Det som er helt sikkert er datoen for første og siste seriekamp, samt enkelte toppkamper.

Elverum starter og slutter borte kommende sesong. Første kamp i Eliteserien 19/20 blir borte mot Halden den 4. september 2019. Siste seriekamp går borte mot Fyllingen Bergen den 15. mars 2020.

Det som på forhånd er spådd til å bli en gullkamp mellom Elverum og ØIF Arendal vil gå av stabelen i Terningen Arena 11. mars 2020 – kanskje serien blir avgjort i denne kampen?

En annen spennende bortekamp skal spilles 21. desember 2019. Da reiser Elverum til Drammenshallen og toppkamp mot Drammen HK.

Neste sesongs Kronekamp vil bli spilt 1. februar hjemme mot Nærbø. Da får vi et hyggelig gjensyn med Steffen Stegavik og Vegard Bakken Øien – foran en forhåpentligvis fullsatt Terningen Arena.

 

Hele terminlisten finner dere her