Gjermundshaug går inn som samarbeidspartner til Elverum Håndball – Elverum

Gjermundshaug går inn som samarbeidspartner til Elverum Håndball

Elverum Håndball er stolte over å kunne presentere Gjermundshaug som ny samarbeidspartner til klubben.

Med visjonen «Vår kompetanse – din trygghet» har det opprinnelige Alvdalskonsernet etablert seg som en stor aktør innenfor entreprenør og anlegg.
Virksomheten bedrives fremst på Østlandet, Østerdalen og i Midt-Norge.

Gjermundshaug er en hjørnesteinsbedrift som det er stort å få inn som samarbeidspartner til Elverum håndball sier markedsansvarlig Kalle Bjørkman.
At de styrker både våre elitesatsing og arbeidet med våre barn og ungdommer gjør Gjermundshaug til en partner for hele klubben, noe som har vært viktig hele vegen i forhandlingene.

Vi er også sikre på at Gjermundshaug vil tilføre nettverket i Elverum Håndball masse da de ønsker å bli en aktiv partner der med deltakelse på flere arenaer tilfører Bjørkman.

Å knytte Gjermundshaugs merkevare til Norges sterkeste håndballklubb og identifisere oss med hele klubben fra liten til eliten gjør samarbeidet veldig spennende og er helt på linje med hva vi gjør i Gjermundshaug med lærlinger og egne ansatte, sier daglig leder i Gjermundshaug Anlegg, Pål Ligård.

Vi er opptatt av å være med å bygge regionen vår og der er Elverum Håndball en meget god ambassadør og samarbeidspartner i det arbeidet.
Begge to er veldig fornøyde over den inngåtte avtalen og gleder seg til et varmt og godt samarbeid i tiden framover.