Holand Pettersen med sitt første landslagsmål for Norge! – Elverum

Holand Pettersen med sitt første landslagsmål for Norge!

Fikk sjansen og satte sitt første landslagsmål!

De norske Håndballgutta har denne helga vært i aksjon i EHF Euro Cup. Med i troppen for første gang er vår egen Simen Holand Pettersen, som etter sin første sesong i Elverumstrøya har gjort seg bemerket for landslagstrener Christian Berge.

Håndballgutta møtte Østerrike på torsdag i Sportpark Klagenfurt i Østerrike, det endte med seier for de norske gutta. De ga seg ikke før stillingen var 34-28 og kunne dermed dra hjem med seieren. Magnus Jøndal ble toppscorer i kampen med sine 6, tett fulgt av den kommende Elverumsspilleren Alexander Blonz som banket inn 5 for Norge. Simen Holand Pettersen fikk sin debut for Norge i denne kampen.

Lørdag sto ny motstander for tur, det var Spania på hjemmebane i Bodø Spektrum. Finalen av EHF Euro Cup sto på planen, og det var jevnspili i 60 minutter. Likevel var det Spania som til slutt kunne gå av banen som mestere etter 31-30 seier mot Norge. Selv med tap for Norge, er vi stolte av å konstatere at Simen Holand Pettersen fikk sin første landslagsscoring mot Spanjolene på lørdag. Det liker vi og vi er sikre på at det blir mange flere med tiden!

Simen Holand Pettersen drar på samling med Juniorgutta mandag, mens resten av laget forbereder seg til den avgjørende kampen om seieren i EHF Euro Cup, der arrangørene i Euro 2020 og regjerende mester Spania har spilt kamper samtidig som de andre lagene har spilt kvalifisering.