Mizuno ga gutta en forsmak på neste sesongs sko! – Elverum

Mizuno ga gutta en forsmak på neste sesongs sko!

Bare det beste er godt nok i jakten på nye meritter!

Elverum Håndball har startet forberedelsene til neste sesong. Onsdag hadde Elverumsgutta besøk av Mizuno Norge og deres salgsjef Aleksander Poulsen.

Dermed fikk gutta testet neste sesongs sko-modeller fra vår Sko-leverandør Mizuno. For håndballspillere på toppnivå er skoa en viktig faktor, omtimale sko gir gode og raske bevegelser, og forebygger mot skader. Gutta har gått, og løpt i Mizunos sko gjennom hele sesongen. Sko som altså i kombinasjon med hard trening og taktikk bidro til poengrekord i Champions League, NM-gull og Sluttspillgull!

Neste sesong står nye modeller for tur, og gutta har testa nyhetene deriblant var Wave Lightning Z5 en stor favoritt, mens både Wave Momentum, Wave Stealth V og Wave Mirage imponerte gutta og står høyt på ønskelista foran ny sesong med jakt på nye meritter!  Så får vi se hva slags modell gutta faller ned på til slutt! Det skal løpes, hoppes, beveges sidelengs og stås imot motstandere med god fysikk. Det er mange vurderinger som skal gjøres, vi gleder oss til å se hvilke modeller som skal pryde beina til gullgutta våre neste sesong!