Elverum får vanskelig bortebane i NM – Elverum

Elverum får vanskelig bortebane i NM

Norges Håndballforbund har satt opp de tre første rundene i neste sesongs NM.

Elverum går som regjerende Norgesmester rett inn i tredje runde av cupen. Den kampen skal spilles rundt 11. september på bortebane.

Motstander blir vinneren av Siggerud og Falk Horten, der Johnny Jensen sitt Falk må ta på seg favorittstempelet. Falk Horten rykket ned til 1. divisjon i våres, men har jobbet bra på spillerfronten de siste månedene. De er dermed en av favorittene til å ta steget opp igjen til Eliteserien.

Falk Horten venter spent på en ny arena, men foreløpig skal de spille sine kamper i Holtanhallen. De håper å kunne innvie en ny flott arena i slutten av året. Holtanhallen har ikke alltid vært et sted der Elverum har hatt gode opplevelser. Falk er tøffe å møte i sin gymsal, og har nok et stort ønske om å detonere en cupbombe mot fjorårets vinnere. Elverum har på sin side en klar målsetning om å ta et nytt NM-gull.

 

De andre elitelagenes mulige oppgjør i 3. runde er som følger (kan bli noen cupbomber i 1. og 2. runde som endrer dette):

Bravo – Drammen

Viking Stavanger – ØIF Arendal

Kristiansand – Nærbø

Vikhammer – Kolstad

Sandnes – FyllingenBergen

Vålerenga – St. Hallvard

Kolbotn – Bækkelaget

Sandefjord – Haslum

Nøtterøy – Halden

Lillestrøm – Runar

Alta – Follo

 

Mer om NM på NHF sine hjemmesider