Mads har ordet – Utadæsjælopplevelse – Elverum

Mads har ordet – Utadæsjælopplevelse

I dag (fredag) kom dagen vi i Elverum Håndball både har gledet og gruet oss til. Dagen der det europeiske håndballforbundet skulle offentliggjøre hvilke lag som skulle få spille i verdens gjeveste turnering – og i hvilken kategori klubbene var satt i. Det ble en «utadæsjælopplevelse» uten sidestykke!

Elverum Håndball er nemlig satt inn i øverste kategori, og vil den kommende sesongen spille i enten gruppe A eller B i Velux EHF Champions League. Kun 16 lag i Europa får den muligheten, og vi er ett av de lagene. Det er helt ellevilt, og foreløpig vanskelig å ta inn over seg.

For alle, og jeg mener ALLE, mulige spørsmål dukker opp i hodet. Og det er vanskelig å sortere alle tanker. «Har vi godt nok lag?» «Skal vi prøve å lage folkefest også utenfor Elverums grenser?» «Er dette virkelig sant?» «Hvor mye ferie kan jeg egentlig ta nå?» «Hvordan skal vi få med oss det nasjonale markedet på denne opplevelsen?» – ja, dere skjønner at man fort blir litt «huggærn» av alle disse tankene.

Jeg tror vi nå først skal bruke noen timer på å være veldig stolte. Så må vi sortere tankene, og starte jobben med å forberede oss på det som kommer. For det som kommer er 14 kamper i Champions League – ikke 10 som tidligere år. Det kommer større lag fra større nasjoner, det kommer høyere krav på oss som arrangørklubb. Det blir enda mer belastning på laget, som også skal kjempe om NM-gull, seriegull og sluttspillgull. Og man kan jo kanskje drømme om at de nasjonale mediene også begynner å fatte interesse?

Denne dagen viser at Elverum har gjort ekstremt mye bra de siste årene. Det er mange i og rundt klubben som har æren for at klubben er der den er i dag. Og for å ta steg videre trenger vi fortsatt menneskene i og rundt klubben. Mest sannsynlig enda fler!

Nyt dagen i dag, og gratulerer med tildelingen. Og er du, eller kjenner du noen som er potensielle frivillige for Elverum Håndball – ta kontakt med oss! Vi har nok av oppgaver den neste sesongen (det garanterer vi)

 

Med sportslig hilsen

Mads Fredriksen

Daglig leder