Kalle Björkman: -Terningen har rystet storlag før, nå skal vi gjøre det igjen! – Elverum

Kalle Björkman: -Terningen har rystet storlag før, nå skal vi gjøre det igjen!

Det kommer mange spørsmål på bordet når man får være med i det aller gjeveste selskapet!

Under et døgn etter at det ble klart hvilke lag som er med i neste sesongs Champions League, har hundrevis av telefoner SMS’er og eposter tikket inn til markedssjef Kalle Björkman.

Selv sto han utenfor Katedralen i Palma når daglig leder Mads Fredriksen ringte med nyheten fra EHF. Elverum hadde fått opprykk til gruppe A/B i verdens gjeveste klubbturnering, etter år med blodslit kom det naturlig en liten forløsning for svensken som har jobbet dag og natt for Elverum spesielt etter at han selv la opp som spiller.

Kalle fikk med seg en sesong i Champions League som spiller, og han vet hva det dreier seg om. Etter den første sesongen i CL har pilene bare pekt oppover både på og utenfor banen. Det er den komplette pakka som Elverum som klubb har bidratt med som har tatt oss dit vi er i dag.

Når nyheten kom om at Elverum hadde rykket opp i Champions Leagues beste grupper kom, var det tårer å spore hos Björkman. Det viser hva en klubb som Elverum kan levere også ute i Europa, det handler ikke kun om penger og store muskler. Det handler om hvordan man setter seg mål og om hvordan man bruker de resursene man har tilgjengelig.

At Elverum rykker opp til den øverste delen av bordet i det gode selskapet, er et tydelig bevis på at Elverum har lykkes å nå ut med en kombinasjon av sportslig prestasjon, klubbdrift, engasjement og innsats.

Det har vært jobbet knallhardt de siste månedene for først å fremst sikre Elverums deltagelse i Champions League, men også for å vise at vi vil mer!

-Terningen Arena er vårt fort, og det å ta imot de største lagene i Europa til kamper her er helt magisk, sier Björkman.

Han har obsertvert at mange tror at storkampene skal spilles i andre haller, det er ikke intensjonen forsikrer Björkman.

– Det er klart vi ser på alle muligheter, og det kan hende at vi kan ser muligheten for å løfte en av storkampene til en fest for hele Innlandet. Først og fremst er Terningen Arena vår hjemmebane, og det er her vi skal spille både Eliteserie, Cup og Champions League til høsten. Så får vi se hvilke lag vi trekker på torsdag, om vi skal gjøre noe ekstra ut av en eller flere av kampene. Nå går vi fra 5 til 7 kamper i Champions League, og vi kan potensielt møte alle de store lagene i Europa. Lag som har spilt Final4 gang på gang og som har med seg de største internasjonale håndballstjernene, det er klart vi skal gjøre noe ekstra ut av det, men hva er det for tidlig å konkretisere, sier markedssjefen som helt tydelig har tusen tanker i hode i disse dager.

At dette er siste sesong Champions League på herresiden spilles på denne måten betyr også at det er en gylden mulighet til å maksimere alt vi kan for å henge med også neste sesong, dersom Elverum stiller seg i en like god posisjon i europeisk håndball.

-Vi har alltid strukket oss mot nye mål, og ingenting er umulig når vi står #SammenforElverum, poengterer Kalle Björkman.