Rasmus Boysen: -En drøm som går i oppfyllelse! – Elverum

Rasmus Boysen: -En drøm som går i oppfyllelse!

Gutta fra skauen, skal ut mot de beste i Champions League!

Reaksjonene etter at EHF lanserte årets Champions League-lag har ikke latt vente på seg. At Elverum er tatt ut til spill i gruppe A/B er ikke bare historisk for Elverum, det setter også norsk håndball inn i en forsterket posisjon.

For spillerne som skal stå der ute på banen i møte med de beste kommende sesong er det såklart vanvittig stort å få spille mot de største lagene i verden.

Reakjsonen fra Rasmus Boysen er ikke til å ta feil av:

-Da jeg skrev kontrakt med Elverum, var min drøm å få spille i Champions League. Men jeg hadde ikke i min villeste fantasi turt å håpe på, at vi ville avansere til A/B-gruppene.

Det er en kjempe drøm, som går i oppfyllelse for meg. Helt siden jeg var liten, har jeg drømt om at spille mot de beste lagene i verden i de mest legendariske arenaer i verden. Det kommer jeg til nå, og det gjør bare, at jeg gleder meg ennå mer til å komme til Elverum og komme i gang med en ny sesong, sier danske Boysen.

Og dansken som er velkjent for å følge utviklingen i håndballverden også fra sidelinjen i sosiale medier, legger til:

-«Jeg er klar over, at det blir en kjempe utfordring for laget, men jeg er sikker på, at vi nok skal få satt Elverum på håndballverdenskartet. Jeg elsker store udfordringer!»

Og det er flere håndballeksperter som gjerne vil ha et ord med i laget. Bent Svele poengterer direkte fra Spania:

«Det er helt fantastisk for Elverum og norsk herre håndball at de får møte de aller beste. Det betyr uten tvil at det blir mange håndball-fester i Terningen Arena kommende sesong. Det er vel fortjent etter at de har levert i Champions League i flere år på rad nå.»