Daniel Høglund: -Det kommer til å bli det tøffeste klubben noen gang har stått i! – Elverum

Daniel Høglund: -Det kommer til å bli det tøffeste klubben noen gang har stått i!

Viasat-kommentator Daniel Høglund deler sine tanker foran trekningen på torsdag!

For meg er dette her et nytt kapittel i eventyret på Elverum Håndball. At vi skal få noen av verdens beste håndballag til Norge blir utrolig gøy. Jeg er helt sikker på at de vil gi enda mer oppmerksomhet rundt turneringen og kampene til Elverum.

Og jeg synes det er fortjent at klubben skal få oppleve dette. Arrangement, stemning i arena, sportslig fult på høyde med alle lag man har møtt – alt dette får man betalt for nå.

Så er det ingen vil om at motstanden nå blir på et helt annet nivå enn tidligere, og at man kan få seg noen skikkelige smeller. Samtidig har Elverum vist tidligere at de kan fighte mot lag som Montpellier og Skjern, som har gått langt i turneringen. Det er absolutt mulig å få til noen skreller mot et par av store lagene. Vi vet fra tidligere at ikke alltid er like «påskrudd» i gruppespillet, og med så mange kamper som skal spilles, så er det mange muligheter. Det kommer til å bli det tøffeste klubben noen gang har stått i – men, fy søren, så morsomt det kommer til å bli!

Om trekning
Ekstremt spent før trekningen på torsdag. Drømmetrekning ville vært å få PSG med Sagosen, Hansen og Karabatić på besøk. Da må nok Terningen Arena utvides! Men uansett vil man få noen kanoner, så det kan nesten ikke bli en dårlig trekning, uansett hvordan man ser på det.

Vi sender trekningen med studio fra 17:45 på Viasport +, Viaplay, gratis på Viafree og Viasport sin Facebook-side.