Håndballskolen i full gang – Elverum

Håndballskolen i full gang

Denne uken er over 100 barn og unge i Elverum for å være med på første del av Umbro Supersommer.

Sammen med Umbro og Fram Revisjon arrangerer Elverum flere håndballskoler i sommer. Først ut er juniskolen, der over 100 barn og unge deltar.

Tre av deltakerne er 13-åringene Andrine With Dale (Kjelsås), Karoline Slørdahl Conradi (Kjelsås) og Una Ragnhildsløkken (Elverum).

Vi meldte oss på fordi opplegget så veldig moro ut. Vi gleder oss til en litt annerledes håndballskole som også legger vekt på det sosiale. Det blir gøy å bli kjent med nye venner, og til å overnatte sammen med mange andre håndballspillere, forteller trioen.

Og moro skal det bli, i hvert fall i følge to av håndballskolens instruktører, Jonas Myreng Elverhøy og Alexander Blonz.

Vi ønsker å gi alle som deltar idrettsglede og mestringsfølelse. Når alle drar hjem skal de føle at håndball er moro uansett nivå og ambisjoner. Og så får vi gi de litt tips og triks som de kan øve på i sommer, sier duoen.

Elverhøy og Blonz gleder seg også til det som skal skje etter sommeren. Da skal Elverum ut i Champions League, der verdens beste lag skal på besøk til Norge.

Drømmemotstander er Barcelona for meg, sier Elverhøy

Blonz har en annen favoritt

Veszprem har kanskje verdens kuleste hjemmebane, så det hadde vært kult å få oppleve det trykket

Vi ønsker deltakere og instruktører lykke til med håndballskolen, samt god sommer til Elverum-spillerne når den tid kommer. Så får vi se i slutten av uken hvilke lag Elverhøy, Blonz og resten av gjengen skal få møte i Champions League.