Tre Elverumsspillere i aksjon når Norge slo fra seg i Ungarn. – Elverum

Tre Elverumsspillere i aksjon når Norge slo fra seg i Ungarn.

Før helga var Simen Holand Pettersen, Emil Kheri Imsgard og Alexander Mitrovic i aksjon for de norske Juniorgutta (LM98), og det gikk etter planen for Norge som slo både Serbia og Ungarn i Ungarn.

Torsdag møtte Juniorgutta Serbia, det var tidlig Serbia som tol føringen i kampen og ledet 10-5, men Norge skiftet taktikk og spilte 7 mot 6 i 15 minutter av begge omgangene, det lyktes for Norge som til slutt kunne gå av banwn med 25-23 seier mot Serbia. Vår egen Simen Holane Pettersen satte en scoring i kampen.

Fredag sto Ungarn på menyen for Juniorgutta,og med Emil Kheri Imsgard startet jakten på ny seier. Lagene fulgte hverandre til 5-5, men så dro Ungarerne litt ifra til 8-5, før Juniorgutta ville igjen vise at kampen varer i 60 minutter. Til pause sto det 10-8 til Ungarn, men Norge kom fort tilbake i 2.omgang og utlignet på 15-15. Derfra og ut ble det målfest godt hjulpet av Simen Holand Pettersen som ble kampens toppscorer med sine 8 mål. Alexander Mitrovic scoret 2. Dermed kunne Juniorgutta strekke armene i været etter en 38-32 seier mot Ungarn.

Vi tok en liten prat med Simen Holand Pettersen etter kampen, samme dag som det ble kjent at Elverum rykket opp i Champions League sirkuset!

Du dundra inn 8 mot Ungarn på fredag, hva synes du selv om din prestasjon? Er du i form om dagen?

-Følte jeg fikk vist meg fra en bra side inn mot mesterskapet. Får noen kamper neste uke i Sverige og håper på å toppe formen inn mot VM.

Du fikk din debut for Norge forrige uke, hva tenker du om å få sjansen under Christian Berge?

-Det var utrolig kult, liten guttedrøm som gikk i oppfyllelse der!

Nyheten om at Elverum rykker opp til A/B gruppene i Champions League kom igår. Har du fått summet det og gjort deg opp noen tanker om hva det betyr?

-Det er litt uvirkelig spør du meg. Det er vel noe alle håndballspillere drømmer om. Det å få muligheten å spille mot de beste laga i verden og største arenaene blir kult.
Personlig synes jeg Flensburg hadde vært veldig kult! Men alle laga er store, så kommet til å bli en kjempe opplevelse uansett.