Elverum – Paris spilles i Håkons Hall – Elverum

Elverum – Paris spilles i Håkons Hall

Elverum Håndball kan med stolthet presentere Håkons Hall som kamparena for Champions League-kampen mellom Elverum og Paris Saint-Germain.

Kampen spilles lørdag 28. september, og kampstart vil være klokken 17:30

Foto: visitlillehammer

Fakta om Håkons Hall

Håkons Hall ble bygd mot OL i 1994 og stod ferdig 1. februar 1993. Det har også blitt spilt flere håndballmesterskap i arenaen, der VM-finalen i 1999 er den mest besøkte håndballkampen i Norge – med 11.200 tilskuere.

Foto: Visit Lillehammer

Billettene til storkampen slippes i Elverum Håndball sin app, samt på klubbens billettside, søndag 18. august på kvelden.

Markedssjef med høy puls allerede

Denne oppgaven blir den største Elverum noen gang har møtt, både sportslig og arrangementsmessig. Det motiverer markedssjef Kalle Bjørkman veldig mye.

Å få Paris Saint-Germain med Sander Sagosen og Mikkel Hansen på besøk i EHF Champions League gjør at pulsen øker bare jeg tenker på det. En utrolig motivasjon for oss som klubb sammen med våre fantastiske supportere!

Kalle Bjørkman, markedssjef EH

Markedssjefen legger til at det har blitt jobbet med mange alternative arenaer for denne kampen. Et meget godt alternativ var CC Amfi på Hamar.

«Hamar er en veldig viktig by for oss, men det lot seg ikke å gjøre å arrangere denne kampen i CC Amfi. Vi prøver derfor å se om vi kan spille en hjemmekamp der i februar i stedet. Det hadde vært fantastisk!»

Til Lillehammer kommer altså PSG, et av verdens beste håndballag, men superstjerner i alle posisjoner. Vi kan for eksempel nevne Norges superstjerne, Sander Sagosen. Sammen med han kommer blant annet Mikkel Hansen, brødrene Karabatic, Nedim Remili og Luc Abalo.

Sagosen om kampen

Sander Sagosen tar med seg stjernegalleriet til PSG til Håkons Hall og Lillehammer lørdag 28. september. Kampstart er 17:30

Det er en drøm å få komme til Norge og spille Champions League. Dette må vi gjøre til tidenes klubbkamp på norsk jord sammen!

Sander Sagosen, PSG og Norge

PS: Ved å kjøpe sesongkort sikrer du deg en god plass i Håkons Hall allerede i dag! Gjør det ved å klikke her