Knepent tap mot Bundesligalaget Lemgo – Elverum

Knepent tap mot Bundesligalaget Lemgo

Første kamp i Ilsenburg ferdigspilt!

Fredag spilte Elverum første kamp i tyske Klaus Miesner Gedenkturnier i Ilsenburg. På tribunen var Norges beste supporterklubb Taiga’n på plass med over 30 supportere, og alt var lagt tilrette for å kaste igang oppgjøret mot det tyske Bundesliga-laget Lemgo.

Elverum startet kampen bra, med god intensitet i forsvarsspillet og ledet tidlig 3-0, lagene fulgte hverandre deretter med Elverum 3 mål foran til stillingen 8-5, før Lemgo tok over initiativet i kampen. På 10-10 kom utligningen og til pause hadde tyskerne snudd til sin fordel og kunne gå i garderoben med en 14-11 ledelse. Siste del av 1.omgang va preget av mange tekniske feil fra Elverums side.

2.omgang starter på mange måter der 1.omgang slutter. Lemgo spiller godt og kontrollert, og glir sakte men sikkert fra. Tyskerne er på det meste 7 mål foran, men Elverum klorer seg fast og klarer å holde seg omlag 5 mål bak. Etter drøyt hallspilt 2.omgang legger Elverum om forsvarsspillet, og gjenvinner initiativet i kampen.

Med 5 minutter igjen av kampen, har Elverum fått et betydelig bedre grep om kampen og ligger kun 1 mål bak Lemgo, og lagene fulgte hverandre tett de siste minuttene. På stillingen 25-24 forsøker Elverum å sette opp en flyver for å utligne, men Sigvaldi Gudjonsson må innse at skuddet stopper i stolpen. Lemgo dundrer dermed inn 26-24 i påfølgende angrep og vinner.

Elverum leverer alt i alt en godt gjennomført kamp, men får dessverre ikke mye med seg til tross for en god avslutning på kampen, melder Raymond Hamar fra Ilsenburg.

Målscorere for Elverum:
Sigvaldi Gudjonsson (12), Magnus Fredriksen(5), Thomas Solsta(3), Tobias Grøndahl(2), Didrik Linderud(1), Lukas Sandell(1).

Toppscorer for Lemgo:
Bjarki Már Elisson (5)

Lørdag er det nytt oppgjør i vente i Ilsenburg. Kl 17:00 møter Elverum et nytt tysk Bundesliga-lag, Magdeburg.

I SC Magdeburg finner vi blant annet kjenningen Christian O’Sullivan, som tidligere spilte for Bækkelaget og er et velkjent ansikt fra det norske landslaget.

Klikk her for å gå direkte til Live-sendingen!