Skadeplaget Elverum med tap mot Magdeburg – Elverum

Skadeplaget Elverum med tap mot Magdeburg

I den andre kampen i vårt opphold i Tyskland ventet lørdag storlaget Magdeburg som forrige sesong kom på 3.plass i Bundesliga.

Anført av norske Christian O Sullivan gikk Magdeburg i fra etter ti minutter av 1.omgang fra stillingen 7-6 til 18-8 i pause.

Et Elverum med seks spiller ute (Lukas, Simen, Sebastian, Alexander x2 og Jonas på Mesterskap) slet med å skåre mot et kompakt Magdeburgforsvar.
Med for lite trussel bakfra i banen klarte vi ikke å spille oss til de gode sjansene fra seks meter som vi pleier.

2.omgang blir en jevnere forestilling grunnet at Magdeburg slår av litt på tempoet og for at Elverum slår om til å spille 7-6 framover der vi i nesten hele omgangen løser det på et bra sett.
Vi nærmer oss i perioder av omgangen og med bra spill fra Thorsten Fries i mål, sikre avslutninger fra Sigvaldi og godt forsvar med 5-1 der Kristian Ørsted styrer bra lengst bak endre omgangen 13-12 til Magdeburg ot totalt 31-20.
Magnus og Tobias sammen med Jonas på høyre bak står nesten seksti minutter og vi merker at vi går på få spillere om dagen.

Gutta får komme seg på hotellet for behandling, mat og så får vi håpe at det snart snur med alle skader.

Best i hallen i kveld våre fantastiske supportere som utklasset hjemmesupporterne BIG time.